imah » jobs » Digital Designer

Pembukaan proyék: Desainer Digital


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Taman Anyar Kreatif
location: Hartford CT US
Tanggung jawab administrasi (pormat jadwal, alur produksi). Urang ngahasilkeun eusi sapertos situs wéb, pidéo, bahan citak, sareng ngalakukeun layanan palayanan…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)