imah » jobs » desainer produk

Bubuka proyék: desainer Produk


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Amérika Kaleresan
location: New Kensington PA US
Ékspor sareng pangaweruh kana prosés produksi sareng hiasan di lingkungan manufaktur. Nyiapkeun spésifikasi produk téknis anu jelas…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)