imah » jobs » desainer produk

Bubuka proyék: desainer Produk


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Grup Desain - Amérika
location: Kota Clara MN US
Kedah janten nyaman dina diajar prosés produksi sareng konstrain. Pangabutuh pikeun mekar desain produk bareng jeung sarat produksi.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)