imah » jobs » Desainer Produksi / Spesialisasi Produksi Vinyl

Bubuka proyék: Desainer Produksi / Spésialisasi Produksi Vinyl


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Signarama
location: Katy TX US
Pangalaman dina Adobe Illustrator, Photoshop, sareng FlexiSign. Kenalna nganggo bahan umum anu dianggo dina produksi tanda. Kedah tiasa angkat pon 50.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)