imah » jobs » Desainer Produksi (full-time)

Bubuka proyék: Desainer Produksi (full-time)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Museum Negeri kontémporér Seni Chicago
location: Chicago IL US
Ngabantosan dina produksi grafis digital, susunaran wéb, eusi pidéo, sareng kaluaran anu terkait; Kami ngagaduhan pambukaan kanggo Desainer Produksi full-time.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)