imah » jobs » Desainer Grafika senior

Bubuka proyék: Senior desainer Grafika


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: DOCUXCEL
location: Montvale NJ US
Informasi Produk Diterangkeun masalah kualitas salin atanapi masalah produksi séjén. Kedah janten damel dina pas, gancang produksi lingkungan anu luhur sareng unggul ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)