imah » diulas » Ngarancang hiji Produk Unggul: wawasan ti Desain Trenches tripod

Ngarancang hiji Produk Unggul: wawasan ti Desain Trenches tripod


AlertMe

Wawasan ti Desain Trenches tripod


Ku James Tamu

Dina desain produk, nyieun solusi game-ngarobah - malah salah nu sigana biasa dina pabeungeutannana, kawas tripod a - sarta bringing ka pasar téh nanaon tapi hiji prosés lugas. Ku produk nu geus dioptimalkeun leuwih dekade tumuwuhna sarta pamakéan widang-dites, kumaha anjeun datang nepi ka hal éta sabenerna mangrupa pamutahiran signifikan leuwih kumaha geus Isro saméméh? Naon anu konsumén Anjeun bener butuh, sarta bakal maranéhna sabenerna meuli naon nganterkeun? Sarta sakaligus nu geus katimu deui, tiasa eta jadi nimbulkeun dijieun kos-efektif? Aya henteu rumus diusahakeun tur dites, tapi bahan penting aya hiji pamahaman nu detil rupa pasar sarta pamaké anjeun, sarta kavling experimentation. Sarta unggal waktu, anjeun bakal diajar hal anu bakal ngawartosan prosés nu di waktu nu sanes sabudeureun.

peluncuran panganyarna kami tina flowtech, hiji téhnologi tripod sadaya-anyar, nawarkeun hiji studi kasus informatif dina rarancang produk, rékayasa, ngembangkeun, sarta pangiriman. Di dieu, urang gé bagikeun lila pangalusna kami pikeun ngamekarkeun sabenerna produk customer-disetir, ti inspirasi awal liwat ka kos-efektif jeung efisien manufaktur.

Sagalana dimimitian ku gagasan

Hayu urang mindeng ngomong yén anjeun teu bisa maksa inspirasi, sarta sakapeung dina produk pangalusna mimitian ku sababaraha pamanggih basajan. Dina kasus flowtech, pikeun sawatara waktu urang geus najong sabudeureun bongbolongan sparked ku jalma béda dina tim design urang jeung pangalaman maranéhanana saméméhna migunakeun tripods urang. Ku dimimitian ku hiji obyektif-tingkat tinggi awal nepi "rethink kumaha operator kaméra dianggo kalayan produk urang," kami dibébaskeun Sunan Gunung Djati ti ngabogaan akur jeung kumaha hal tadi salawasna geus rengse geus kaliwat; gantina, urang bisa difokuskeun gagasan anyar jeung kumaha urang bisa ngahontal éta dina rarancang. Ti dinya, urang mimitian sapotong babarengan konsép dumasar kana kriteria disain konci: laju setelan, betah adjustment keur motret anu pangalusna shot, versatility, transportability, sarta biaya ti duanana pandang customer urang jeung sarat internal urang sorangan.

Dina tahap ieu, nanaon anu maréntah kaluar - malah gagasan nu kungsi ditampik ti ngembangkeun produk saméméhna atawa sugan dianggap teuing mahal, atawa pitur nu konsumén tacan sangar gemar kaliwat tapi bisa diadaptasi dina cara anyar kuat. Hiji conto nyaéta mawa cecekelan lokasina deukeut mangkuk di salah sahiji tripods kami saméméhna. cecekelan anu lain meunangna jeung konsumén urang, tapi urang sadar rarancang dasar na bakal dianggo beautifully nalika diadaptasi pikeun levers clamp rusuh-release on flowtech, sarta ieu geus tétéla jadi salah sahiji fitur nu pang populerna na.

pendekatan sejen nu bakal dilayanan kami ogé nya ka kasampak di desain produk lengkep séjén nu teu patali ti industri lianna ningali kumaha eta bisa dilarapkeun ka ours. Ieu hiji pendekatan anjeun gé ningali waktos-terusan sarta waktu deui; hiji conto teh snowmobile, nu ngagabungkeun runners ski-kawas kalawan lagu tank, hiji mesin ti speedboat sarta jalur sapedah kétang pikeun mantuan jalma meunang sabudeureun on salju. Naon unik ngeunaan snowmobile mangrupa kombinasi fitur ieu nu kungsi kungsi katempo babarengan sateuacan. Kalawan flowtech, urang ogé melong ka industri lianna jeung produk. Contona, gancang-release kaki karpét anu ogé injeuman tina industri ski, diideuan ku fasteners clamp-kawas dina sapatu ski - hiji solusi nu basajan tur elegan pikeun masalah customer nyata.

Ayeuna nu urang tadi hiji pamanggih naon produk anyar berpotensi nawiskeun konsumén urang, ieu waktu geus diskusi heula urang ku aranjeunna keur sangkan méré konfirmasi spésifikasi sakabeh-produk.

Sabenerna pamahaman naon hayang nasabah

Kalawan flowtech, upami kami bade "rethink kumaha operator kaméra dianggo kalayan produk urang," urang sadar urang kukituna kudu balik teuing deeper ti saukur pamaké nanyakeun naon maranéhna butuh. konsumén urang kungsi ka urang aranjeunna diperlukeun hiji tripod nu nawarkeun teu ukur stabilitas shot hébat tapi oge lightweight tur gancang ngeset. Tapi pamadegan réspon ukur ngabejaan sapotong carita.

Bener ngartos kumaha faktor sapertos dampak pakasaban tina operator kaméra, urang kungsi meunang kaluar dina widang jeung konsumén urang. Simkuring ngadeg deui diawaskeun aranjeunna dianggo, urang ménta loba patarosan, sarta sabisana urang dipake dina produk Sunan Gunung Djati di real-dunya. Ku observasi sarta ngalaman lila kerja pamaké 'di lingkungan widang shooting dinten-ka poé, kami bisa meunangkeun pandang yen hiji angkét mere ngan teu nyadiakeun.

Nempatkeun eta dina istilah béda, upami para nasabah nyebutkeun aranjeunna hoyong a tripod lightweight, éta hésé ngarti signifikan tina "beurat lampu" dugi ka niténan aranjeunna nyobian mawa gear maranéhanana ti tempat pikeun nempatkeun tur nyetel eta up dina sakabéh jenis kaayaan. Dina kasus eta, urang sadar yén "lightweight" nyaeta fungsi "gampang mun angkutan," nu brings dina aspék séjén kayaning kanyamanan lamun dibawa kana taktak nu, gampang-to-Pakem mawa handles, sarta transportability bari ngarojong hiji geger kaméra pinuh .

Ti kertas kana prototipe bisa dipake


Ayeuna yén spésifikasi produk Sigana alus dina kertas (atawa komputer), éta waktuna pikeun nyieun model konsep. Ieu hal kirang ti prototipe gawe, tapi model eta ngidinan konsumén sidang fitur. Ayeuna proses dimimitian mun meunang sih disiplin tur iterative: dumasar kana éta sidang pamakéan munggaran, anjeun bakal datang deui kalayan ideu anyar jeung wawasan nu tiasa cocog up ngalawan kriteria customer aslina anjeun. Saatos tweaking modél, anjeun meunang balik kaluar aya na coba deui, terus jeung mastikeun ulang evaluating eta ngalawan kriteria disain tur kalawan nasabah dugi ka ngahontal hasilna diperlukeun. Tujuanana nya éta pikeun ngaidentipikasi atribut produk jeung paling poténsi anu ogé cocog sareng target ongkos internal.

Salajengna produk diasupkeun kana realm of prototipe kerja sabenerna. Desain ieu wincikan jeung dioptimalkeun papanggih sadaya sapuk-kana spésifikasi, sarta nguji janten Cangkuang, hususna keur hiji produk sagala-anyar. Anjeun tiasa nyusun nu tripod paling geulis dunya geus kungsi katempo, tapi bisa dinya nyandak hukuman pamakéan dinten-ka poé dina sakabéh jenis cuaca na on sakabeh tipe rupa bumi?

Urang nyimpen flowtech ngaliwatan program uji paling éksténsif kami geus kungsi dipigawé dina salah sahiji produk urang. Urang submerged eta dina "cai rawa" di lab test kami - campuran smelly kompos, pasir, jeung bahan séjénna - mun gauge kumaha ogé éta bakal dianggo sanggeus soiled lajeng kumaha gampang eta bisa cleaned. Urang dikintunkeun tripod ka hawa jadi low sakumaha -40C tur sakumaha panas sakumaha 90C, sabab aya bisa ngan janten shooting customer di Pupusna Valley nu poho jeung daun eta dina boot tina mobil. Urang disiram tripod dina cai uyah pikeun nguji pikeun korosi. Urang turun buleud angkutan beurat ka dinya, nyeret eta leuwih taneuh kasar, sarta dieusian deui nepi sareng payload nyata heavier batan maksimum dieusian. Sarta pikeun mastikeun nu clamps rusuh-release kami disebutkeun tadi bakal lepas, urang dijieun geger dedicated kanggo nguji daya tahan anu geus dipigawé ogé leuwih dua juta operasi clamping, saprak clamps mangrupakeun salah sahiji unsur nu aya sabenerna henteu kamar for gagal.

Hébat Desain, tapi éta praktis pikeun nimbulkeun pabrik?

Mimiti on, urang ditangtukeun yén konstruksi serat karbon bakal nawarkeun solusi sampurna pikeun flowtech, henteu ngan pikeun ngurangan beurat tur nyieun tripod nu gampang mawa, tapi ogé nepi ka ngamuat mékanisme clamping anyar jeung nyadiakeun stiffness diperlukeun paménta pilem sarta video professional.

Papanggih gol ieu (tapi embracing ngirimkeun anu nganggur ieu maréntah kaluar!), Urang dirancang bagian serat karbon sahiji suku flowtech kalawan oval, bentukna 3-D nu tapers, nyieun suku lega deukeut mangkuk méré rojongan tambahan pikeun nu payload. Ieu hiji miang radikal ti desain tripod tradisional. Model konsep mimiti némbongkeun kami kami kukituna bisa nyieun bagian cf, tapi patarosan unanswered éta kumaha urang bisa nimbulkeun rancang aranjeunna sarta sabaraha nya tangtu biaya. Urang diteundeun practicalities manufaktur dina pikiran sapanjang proses desain keur sakabeh bagian séjén, tapi jeung komponén cf kami nyokot kabisat kana kanyahoan éta.

Sareng jumlah badag dipikaresep ti percobaan customer ngawangun kayakinan urang, tangtu urang janten jelas. Salaku suku karbon-serat 3-D ngawangun éta dasar pikeun rarancang jeung operasi tripod urang, urang terang kami pancen kedah nyieun aranjeunna producible dina volume tinggi jeung ka kualitas katuhu. Pikeun ngahontal ieu, urang sakaligus deui nyandak inspirasi tina industri non-patali - rékét ténis, bikes gunung, sarta industri otomotif - nu geus suksés dilarapkeun prosés manufaktur anyar pikeun ngahasilkeun serat karbon 3D ngawangun keur delivering kauntungan kuat. panalungtikan teleb urang kana prosés manufaktur cf dipingpin urang pikeun investasi dina kaayaan-of-nu-seni manufaktur sél pikeun braiding na résin-mindahkeun molding, dijalankeun ku robot industri. Ieu rada hiji investasi, sarta sapanjang jalan urang tadi jadi ahli dina luhur-volume pabrik komposit. Tapi ogé dimaksudkan kami kukituna bisa nyieun rarancang urang profitably ngaliwatan hiji prosés manufaktur repeatable na-kualitas luhur. Urang ogé dirancang fasilitas anu bisa diskalakeun gampang pikeun tambahan hareup ka kulawarga produk (langkung seueur ngeunaan nu salajengna).

Tetep di kulawarga

sapotong final kami tina naséhat téh mikir ngeunaan big picture. Anjeun geus dijieun produk éndah tangka hoyong nasabah, sarta anjeun bisa rancang eta profitably. Tapi kumaha meujeuhna dinya bakal rék dilegakeun kulawarga sarta nambahan model béda dina mangsa nu bakal datang pikeun minuhan sarat tina bagéan pasar béda? Sanggeus anjeun nyieun investasi utama di automation canggih tur kamampuhan manufaktur sejen, kumaha gampang baris eta bisa beradaptasi yen operasi kalawan overhead minimal?

Kalawan flowtech, pamikiran ieu dipanggang kana desain pisan mimiti on. Versi 75mm éta modél beachhead urang kusabab urang terang eta bakal banding ka bagean pisan lega pasar Sinématografi / videography profésional sarta hususna operator anu leuwih receptive ka design tripod radikal anyar. Lajeng sumping bubuka flowtech100 di IBC2018. Anggota hareup ti tripod kulawarga flowtech, flowtech100 mawa payload heavier na nargétkeun hiji kategori béda ti pamaké (Ing / EFP sarta warta live). Tapi desain penting tina 100mm anyar tetep sarua, sarta tripod newest indit ngaliwatan manufaktur sarta nguji prosés sarua salaku versi 75mm.

###

James Tamu téh Panangtayungan Seuneu Desain Manajer pikeun Vitec Produksi Leyuran, dumasar dina Bury St Edmunds, UK


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!