imah » wartos » Diéléktrik Celebrates 75th ulang pos kana 2017 NAB Tembongkeun
DCIM100MEDIADJI_0078.JPG

Diéléktrik Celebrates 75th ulang pos kana 2017 NAB Tembongkeun


AlertMe

The leuwih deui-hawa anteneu sarta RF sistem pelopor Sigana ka hareup ka jaman peralihan sibuk dina TV jeung radio FM jeung inovasi anyar sakuliah produk jeung prosés

Raymond, Maine - January 31, 2017 - diéléktrik, pelopor dina anteneu Tujuan-direkayasa jeung sistem RF pikeun siaran TV na radio, taun celebrates ulang 75th salaku parusahaan prepares pikeun bisnis brisk pakait jeung spéktrum TV AS repack; sarta dituluykeun investasi global dina infrastruktur radio FM biasa.

DCIM100MEDIADJI_0078.JPG

DCIM100MEDIADJI_0078.JPG

Dumasar dina Raymond, Maine di wewengkon Sebago Lake ngan kaléreun Kota Portland, diéléktrik mantuan pelopor dina umur siaran di 1942. Lila dianggap salaku pamimpin de facto dina sistim anteneu-kakuatan tinggi, beuki inovasi panganyarna dina RF nyaring na TV low-kakuatan sarta FM anteneu geus mantuan ngadukung jeung tumuwuh bisnis global diéléktrik urang, utamana di Amerika Kaler, Amerika Latin jeung Asia-Pasifik .

pertumbuhan panganyarna parusahaan geus dicokot bentukna ngan di waktu katuhu, salaku inci Industri ngadeukeutan ka transisi multi-taun anu bakal nyandak AS stasiun TV mimiti ngaliwatan spéktrum repack impending; sarta engké ngaliwatan migrasi ka ATSC 3.0. Diéléktrik anyar diwanohkeun sababaraha produk TV anyar, kaasup anak WB broadband UHF Antenna sarta saringan tunable pikeun repack, sarta ngarencanakeun keur unveil sistem anyar keur persiapan ATSC 3.0 saméméh 2017 NAB Tembongkeun dina April.

pangalaman diéléktrik urang jeung panungtungan utama transisi leuwih deui-hawa TV di AS ogé lends parusahaan an tepi pos kana spéktrum repack. Pausahaan hasil transitioned 1300 siaran keur DTV dimimitian dina 1994 nalika anteneu DTV munggaran dipasang.

"Kalayan transisi DTV aslina di AS, anu floodgates dibuka lila sanggeus urang dipindahkeun naon baheulana bisnis anteneu RCA ti New Jersey pikeun Maine di 1994. Urang shipped ngeunaan 350 anteneu sataun di puncak kami, "ceuk Jajang Schadler, Wakil Présidén rékayasa, diéléktrik. "Kalayan grup core sarua insinyur sarta staf rojongan kana leungeun, kami disusun ogé pikeun mantuan para nasabah kami liwat jaman hareup ieu transisi".

Schadler nekenkeun yén diéléktrik téh disusun ngalakukeun eta waktos ieu "smarter" sabudeureun ku leveraging simulasi software canggih tur parabot automation pikeun ngumpulkeun informasi desain.

"Urang téh gumantung nu langkung lengkep ihwal simulasi software ieu tinimbang fisik wangunan model na sacara manual nyokot data," cenahna. "Di sisi drafting, urang anggo otomatis, software parametrik keur ngahasilkeun informasi gancang, leuwih akurat, sarta leuwih éfisién. parabot ieu ogé bakal mantuan kami leuwih gancang nampung sistim keur TV internasional jeung konsumén radio FM global, sanajan sakumaha urang tetep Pace jeung pangabutuh repack ".

Wakil Présidén diéléktrik sarta General Manager Keith Pelletier catetan anu parusahaan panganyarna desain produk geus fokus kana tinggal payun pangabutuh customer.

"Hal Tangtu ngeunaan repack bisa diantisipasi dihareupeun waktu, sarta kami geus nempatkeun inisiatif kuat kana tempat mendesain sarta rancang anteneu broadband, saringan tunable band na digiTLine nu bisa gancang deployed pikeun assignments channel TV anyar," ceuk Pelletier. "Jeung pilari maju, urang téh incorporating téhnologi kana desain anteneu panganyarna kami anu bakal nepikeun ka layanan data rate nu leuwih luhur, ngaronjat kakuatan sinyal jeung arsitéktur jaringan single-frékuénsi anu bakal jadi umum kalawan standar ATSC 3.0".

Kalawan 2017 ngalambangkeun ulang 75th anak, diéléktrik ayeuna perencanaan runtuyan acara sapanjang taun pikeun miéling milestone, kaasup sponsorships lokal, hiji acara customer NAB na hiji Poé aprésiasi pagawe. Ulang na acara dimaksudkeun na anu utamana bermakna pikeun parusahaan nu ampir layu mun hideung alatan industri ngarobah jeung lingkungan bisnis nangtang, tapi cageur ngaliwatan bakal sheer, hiji boga anyar supportive, sarta hiji kumawula unwavering mun inovasi pikeun industri siaran.

"Kuring ngamimitian di diéléktrik di 1994 di kamar grinding, nu éta posisi Éntri-tingkat panghandapna mungkin - na ieu disadiakeun kasempetan pikeun tumuwuh leuwih taun kana posisi kuring ayeuna," ceuk Cory Edwards, manajer jualan global diéléktrik urang, anu oge jawab launching rentang Powerlite kacida suksés miboga TV low-kakuatan jeung produk radio FM biasa. "Lamun nempo umur panjang urang, a alesan badag éta loba grup inti urang kiwari geus didieu 20 taun atawa panjang. Kalolobaan jalma anu datang ka dieu, cicing di dieu, nu ngabogaan loba ngalakonan jeung kasuksésan urang. Ieu mungkin keur overstress kumaha penting rahayat di dieu téh keur umur panjang tur reputasi diéléktrik urang, sarta éta naha urang neruskeun mikat para nasabah anyar jeung ngaropéa base urang aya di sakuliah dunya. "

ngeunaan diéléktrik

Dumasar dina Raymond, Maine, diéléktrik LLC mangrupakeun cabangna kaluar liwat milik tina Sinclair. Diéléktrik mangrupakeun panyadia anjog produk siaran inovatif. Ti stasiun jauh ka pasar utama, diéléktrik geus delivering solusi pikeun unggal kedah saprak 1942. Diéléktrik mangrupa, organisasi customer-centric inovatif sareng sajarah panjang kaunggulan rékayasa dina ngarancang jeung manufaktur solusi siaran kualitas luhur. Company nu mangrupakeun pasangan dipercaya tina siaran di sakuliah dunya. Inpo nu leuwih lengkep bisa diakses di www.dielectric.com


AlertMe