imah » wartos » Diéléktrik ngaluncurkeun Software Generator Proposal pikeun Streamline Proposal Téknik Teknét Powerlite ™ Low-Power Antenna

Diéléktrik ngaluncurkeun Software Generator Proposal pikeun Streamline Proposal Téknik Teknét Powerlite ™ Low-Power Antenna


AlertMe

Alat parencanaan dumasar anyar Dielectric anyar tiasa masihan kakuatan pikeun ngajalajah sareng ngarancang konfigurasi kana tangan stasiun LPTV sareng konsultan

Raymond, Maine, Oktober 16, 2019 - Neruskeun pikeun nguatkeun nasabah kalayan desain anteneu anu canggih, Dielectric parantos ngarilis alat perencanaan berbasis Excel gratis-anu katelah Generos Proposal-anu masihan panyiar sareng konsultan RF maranéhna kabisa pikeun ngahasilkeun usulan téknis sorangan. Gulung willfocus awal dina sistem anteneu listrik-daya Powerlite ™.

Konsumén tiasa ngunduh Proposal Generator pikeun modél antena tinangtu na tina situs wéb Dielectric, sareng nyimpen dinten dugi ka minggu dibandingkeun generasi proposal téknis tradisional. Pamaké tiasa ngagaduhan usulan téknis anténeu rinci dina sababaraha menit saatos ngeusian kolom data anu diperyogikeun. Penjimatan waktos ieu hususna mangpaat pikeun stasiun LPTV anu siap pikeun Limbungan tanggal LPTV Oktober sareng proposal filing saatosna.

Seueur sawah nawiskeun ménu pulldown kalayan nilai anu tiasa dipilih. Sakali bentukna parantos réngsé, penyiar tiasa nyitak éta, sareng / atanapi ngékspor di .EL,.HD, atanapi format file .ESP. Format file ieu biasana dianggo pikeun studi rambatan ku konsultan RF, ogé filing FCC. Upami parantos siap, para nasabah tiasa ngirimkeun usulan téknis anu réngsé pikeun Dielectric pikeun harga.

"Ieu mangrupikeun parabot anu lengkep anu nangtung tina jalan kaluar pesaing," saur Jim Chadwick, Insinyur Permohonan pikeun Dielectric. "Éta ngalangkungan sadayana nada tina kriteria konci, kalebet spésifikasi teknis, fitur, sareng pilihan. Palanggan kami jelas tiasa ningali kumaha pilihan desain na mangaruhan kinerja antena, ngaleungitkeun bottleneck sapanjang-dina prosés pamilihan antena. Usul teknis tiasa gancang janten péngkolan ku Dielectric, anu ngamungkinkeun para pelanggan ningali biaya ongkos pilihan desain. "

Parangkat lunak ngaleungitkeun prosés "mundur-balik" ulasan iterasi sareng insinyur Dielectric pikeun nyampurnakeun desain ku ngamungkinkeun para nasabah langsung ngetik nilai pikeun sababaraha jinis inpormasi anu dibutuhkeun:

  • Hurup sauran stasiun, lokasi, saluran sareng frekuensi
  • Model antena, azimuth sareng corak ketegangan sareng Pilihan polarisasi
  • Éntri pikeun ngevaluasi angin sareng spésifikasi mékanis anu sanés
  • Input pikeun ngitung kénging antena sareng karugian garis transmisi pikeun kakuatan kaluaran pamancar anu diperlukeun sareng kakuatan radiated anu épéktip

Generator usulan ayeuna sayogi pikeun sababaraha modél Powerlite — kalebet Diennectric TFU-WB Series antena jalur lebar béaya rendah, sareng modél TFU-WB-LP anyar anu dirancang khusus pikeun pasar tenaga rendah. Generator usul ogé sayogi pikeun TLP Series sareng DLP Series kakuatan rendah, antena UHF saluran tunggal, sareng lightweight TLS-V VHF / antena angin lowong.

Dielektrik ngembangkeun alat anyar khusus pikeun nyiapkeun volume rébatasi kakuatan anu luhur, ngabuktikeun yén proposal bakal dijalankeun gancang pikeun ngabantosan penyiar sareng konsultan FCC maranéhna pikeun témplat FCC. Paralel ku nyiptakeun panjana usulan, Dielectric parantos ngarobihkeun prosés pembuatanna supados langkung saé pasar LPTV.

"Generator usulan énggal parantos didamel kusabab alesan anu sami pikeun anteneu listrik," saur Chadwick. "Perangkat lunak proposal ieu ngajantenkeun langkung gancang, gampang, sareng langkung saé pikeun penyiar pikeun mesen antena TV listrik listrik anu anyar anu diperyogikeun."

Perangkat lunak proposal anteneu Powerlite parangkat lunak gampang siap diunduh haratis tina bagian software Dielectric urang website.

ngeunaan diéléktrik

Dumasar dina Raymond, Maine, diéléktrik LLC mangrupakeun cabangna kaluar liwat milik tina Sinclair Broadcast Grup. Diéléktrik mangrupakeun panyadia anjog produk siaran inovatif. Ayeuna celebrating sataun 77th na operasi, pausahaan ngawangun sarta delivers anteneu sarta Sistem RF dioptimalkeun pikeun unggal TV jeung radio FM siaran kedah saprak 1942. Diéléktrik mangrupa, organisasi customer-centric inovatif sareng sajarah panjang kaunggulan rékayasa dina ngarancang jeung manufaktur solusi siaran kualitas luhur. Salaku pasangan trust sahiji siaran di sakuliah dunya, diéléktrik mertahankeun warisan miboga canggih, solusi precision RF bari ngawangun dina fitur nu nyiapkeun siaran keur mangsa nu bakal datang. Inpo nu leuwih lengkep bisa diakses di www.dielectric.com


AlertMe