imah » wartos » Diéléktrik ka perdana apt Panel Antenna kalawan High-daya, Broadband Sorangan di 2017 NAB Tembongkeun

Diéléktrik ka perdana apt Panel Antenna kalawan High-daya, Broadband Sorangan di 2017 NAB Tembongkeun


AlertMe

Anteneu runtuyan apt mangrupakeun serbaguna, dual-input Sistim panel broadband pikeun UHF tinggi-kakuatan, multi-kanal variabel operasi polarisasi nangtung

Raymond, Maine - April 18, 2017 - diéléktrik, Pelopor dina anteneu Tujuan-direkayasa jeung sistem RF pikeun siaran TV na radio, announces yén broadband anak,-kakuatan tinggi apt Panel Antenna bakal debut di 2017 nu NAB Tembongkeun, Nyandak tempat April 24-27, di Las Vegas. némbongkeun diéléktrik di Booth C2613.

APT_Panel_Antenna

The apt Panel Antenna mangrupakeun salah sahiji tilu anteneu diéléktrik anyar dirancang jeung Spéktrum Repack dina pikiran, kaasup nu TFU-GTH-BB-kakuatan tinggi anteneu pylon broadband ngumumkeun saméméhna bulan ieu. Diéléktrik dirancang dina apt Panel Antenna kana nyugemakeun siaran anu resep panel-tipe anteneu jeung kamampuan polarisasi nangtung adjustable. Kawas TFU-GTH-BB anteneu pylon broadband, anu apt Panel Antenna ogé ciri ekslusif, diwangun-di téhnologi FutureFill diéléktrik urang, nu ngajadikeun eta ATSC 3.0-siap.

"Kalayan dua produk anyar ieu, diéléktrik kiwari nawarkeun pangalusna-di-kelas anteneu-di-kakuatan tinggi broadband duanana mangrupa pylon jeung anteneu panel gaya-salaku bagian tina portopolio lega na produk transmisi RF," ceuk Jajang Schadler, Wapres tina rékayasa pikeun diéléktrik.

The apt kamampuhan broadband Panel Antenna urang baris ngarojong leuwih ti hiji stasiun, nyadiakeun kalenturan idéal pikeun pamakéan dina channel-babagi skenario datang kaluar tina Repack Spéktrum. kalenturan tambahan anu disadiakeun ku anu ngamungkinkeun para unggal stasiun ka beroperasi kalawan babandingan horizontal / nangtung bebas.

Kalawan radomes removable na panels breakaway, diéléktrik urang apt Panel Antenna ngaronjatkeun maintainability ngaliwatan aksés ka sistem feed internal.

FutureFill, ogé anyar pikeun NAB, baris nulungan siaran naekeun kakuatan sinyal supaya apt Panel Antenna beurat bisa saturate wewengkon sinyalna leuwih ongkos-éféktif batan ku cara ningkatkeun ukuran pamancar atanapi tingkat kakawasaan. Ieu hususna penting kana transitioning mun ATSC 3.0, anu ngabutuhkeun kaunggulan sinyal luhur nyadiakeun kapasitas channel gede pikeun nganteurkeun hiji kualitas ningkat tina jasa - bareng jeung pangiriman tahan tina jasa anyar anticipatedthrough arsitektur IP-pituin tina ATSC 3.0, kaasup DTV mobile na média streaming.

Dumasar téhnologi pamawa OFDM jeung puncak saterusna luhur ka babandingan daya rata-rata pakait sareng ATSC 3.0, Schadler nambihan yén anteneu panel apt incorporates pertimbangan faktor kaamanan tegangan luhur nya éta taliti direkayasa di diéléktrik urang Raymond, fasilitas manufaktur Maine.

"Anteneu The employs a pinuh coaxial Sistim nu geus pressurized ka titik feed eupan, "ceuk Schadler. "Ku teu ngagunakeun sagala stripline atanapi microstrip téhnologi, faktor kaamanan tegangan nu greatly ngaronjat nyieun antena nu siap forATSC 3.0 operasi."

ngeunaan diéléktrik

Dumasar dina Raymond, Maine, diéléktrik LLC mangrupakeun cabangna kaluar liwat milik tina Sinclair. Diéléktrik mangrupakeun panyadia anjog produk siaran inovatif. Ti stasiun jauh ka pasar utama, diéléktrik geus delivering solusi pikeun unggal kedah saprak 1942. Diéléktrik mangrupa, organisasi customer-centric inovatif sareng sajarah panjang kaunggulan rékayasa dina ngarancang jeung manufaktur solusi siaran kualitas luhur. Company nu mangrupakeun pasangan dipercaya tina siaran di sakuliah dunya. Inpo nu leuwih lengkep bisa diakses di www.dielectric.com


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!