imah » jobs » "Dina hiji Lampu Anyar" magang Produksi Film

Bubuka pakasaban: "Dina hiji Anyar Lampu" Film magang Produksi


AlertMe

posisi: "Dina hiji Lampu Anyar" magang Produksi Film
pausahaan: petikan kaler
location: Webster WI US

dina petikan kaler

Aplikasi deadline: Aplikasi bakal reviewed sarta dianggap minangka aranjeunna nampi, jadi nerapkeun pas mungkin.

Petikan kaler keur néangan interns Sarbini pikeun mantuan kami babagi carita mereun nonoman urang 'kalayan dunya ngaliwatan proyék pilem digital. Porsi leuwih 350 barudak per taun, petikan kaler geus nirlaba organisasi nonoman méntal perlakuan kaséhatan ngarah saprak 1978. Tapi ulah ngantep umur kami fool anjeun. Urang nerapkeun sababaraha programming nonoman paling dinamis tur inovatif anjeun nimu mana. "Dina hiji Lampu Anyar" nyaéta program groundbreaking nu harnesses kakawasaan seni jeung alam ka instill rasa harepan sarta pemberdayaan di nyawa berjuang nonoman (www.inanewlight.org). Kalawan tekenan kana latihan fotografi alam intensif, program ngabogaan dampak dramatis teu ukur dina cara nonoman urang nempo diri, tapi ogé aya dina jalan dunya Pamadegan aranjeunna. Jutaan geus disaksian accomplishments nu nonoman 'ngaliwatan PBS sarta séjén televisi, paméran nasional, film dokumenter, sarta média lianna. Keur sababaraha taun katukang, Dina hiji Lampu Anyar geus harnessing kakawasaan pilem ka transformasi jalan dunya Pamadegan nonoman urang paling marginalized, pamustunganana mereun rasa harepan sarta investasi diantara masarakat nuju barudak urang ngawula. Kami néangan dua interns jang meberkeun misi ieu ngaliwatan produksi emotionally pindah, video kualitas luhur.

Pedaran magang: ·

kontrol kreatif signifikan ieu ditawarkeun ka interns dina conceptualizing sarta palaksanaan sadaya proyék pilem. ·

Proyék bisa pohara variatif, ti dokumenter kana bentuk narasi, gumantung kana kapentingan interns '.

Hiji pondok animasi anu malah ayeuna dina karya. ·

Dianggo ku tim kreatif dinamis sarta pohara produktif comprised duanana staf jeung sasama interns. ·

Loba kasempetan pikeun digawe sareng nonoman sarta ngawulang filmmaking kaahlian keur aranjeunna upami hoyong. ·

Aksés ka dua Canon kaméra 5D Tandaan II, lenses L-kaca, sarta alat-alat kualitas lianna. ·

Ilubiung dina sesi latihan jeung sawala formal dina dasar mingguan.

Abilities diperlukeun: ·

Muhun-rounded filmmaking kaahlian anu penting.

Interns sahenteuna kudu rada teu nyaman jeung sakabéh hambalan na facets produksi, ti conceptualization proyék pikeun Sinématografi ka na rohangan ngédit final.

WS Rendra di unggal skill anu teu disangka, tapi hiji kahayang pikeun neuleuman téh. ·

Pangalaman di Adobe Premier jeung aplikasi Suite Kreatif séjén ·

Pangalaman di DSLR Sinématografi ·

Kanyamanan gawe duanana bebas sarta dina lingkungan tim sengit.

mangpaat: ·

perumahan bébas ·

Stipend tina $ 500 per bulan. ·

Latihan jeung mentorship ti pamingpin terampil sarta innovators ·

Unmatched pangalaman real-dunya dina sagala facets produksi pilem, sarta hiji neruskeun pembina Heboh pikeun kahareup dina filmmaking. Ngan menta interns kaliwat urang!

Co-pembina

Diréktur Eksekutif Tandaan Elliott-

Koordinator Programming Ian Karl- Experiential

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan Dina hiji Anyar Lampu jeung petikan kaler, mangga buka www.inanewlight.org jeung www.nwpltd.org.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)