imah » wartos » Dina-Car Layanan jeung Data Nuhun Ayeuna Aman ka Multi-Lapisan Kaamanan ti ACCESS na Irdeto

Dina-Car Layanan jeung Data Nuhun Ayeuna Aman ka Multi-Lapisan Kaamanan ti ACCESS na Irdeto


AlertMe

OEMs jeung nagara golongan 1 urang ayeuna tiasa pinuh nangkeup konektipitas tanpa sieun, nyadiakeun pangalaman aman tur dipercaya nyetir pikeun pamakéna

Tokyo, Jepang, 8 Januari 2019 - ACCESS CO., LTD jeung Irdeto anu Maskumambang mun safeguard di-mobil data sarta jasa. Konéktipitas geus diaktipkeun kandaraan jadi jasa hubs. Sanajan kitu, ngarobah mobil kana hiji lingkungan kabuka ogé bisa ngahasilkeun ngaronjat ancaman kaamanan, mimitian ti piracy eusi ka maling data. Salajengna, sistem infotainment dina-kandaraan bisa ngijinan aksés ka komponén disambungkeun sejen, ngajadikeun sistem kadali nu wahana urang buka jeung serangan.

Kalawan paningkatan dina ancaman kana cakrawala dina, partnership bakal ngungkit kaahlian dina ngawangun lingkungan aman pikeun layanan dina-mobil, kaasup panangtayungan eusi infotainment dikirimkeun ka wahana, komunikasi jaringan sarta titiktungtung dina ekosistem wahana disambungkeun, kayaning telematika ECUs, sistem hiburan di-kandaraan jeung unit roadside V2I. Ieu strategi kaamanan multi layered ngamungkinkeun pabrik mobil pikeun ngaidentipikasi Tumbu lemah sarta meungpeuk serangan wae, sahingga nyadiakeun pangalaman aman tur dipercaya nyetir pikeun pamakéna.

"Dinten, urang tiasa ngawangun loba jasa maké di-mobil Wi-Fi jeung alat disambungkeun dina kendaraan. Salah sahiji wewengkon hottest ieu enhancing pangalaman hiburan pikeun nawarkeun layanan sarua urang kudu di imah, disaluyukeun pikeun tiap lalampahan. Jang ngalampahkeun kitu, urang kedah nawiskeun eusi sarua urang kudu di imah - tina Hollywood blockbusters mun documentaries bebas jeung kaulinan. Sakabéh eusi ieu hak ciptana jeung perlu pinuh cipta. partnership kami kalawan Irdeto nyandak urang kana confidently ngajawab tantangan ieu, hususna keur eusi nilai luhur kayaning olahraga hirup jeung kurban video premium, "ceuk Dr. Neale Foster, CEO di ACCESS Éropa.

Irdeto boga hiji pamahaman di-jero tina motif jeung téhnik dimaksudkeun dipaké ku hacker, ogé karentanan industri kendaraan dihubungkeun jeung cyberattacks jeung tabrakan bisnis anu dihasilkeun. kaayaan-of-nu-seni, multi-layered pendekatan Irdeto pikeun securing kandaraan disambungkeun ngajaga Control Unit Electronic (ECUs); périferal kaasup sistem IVI; software kaasup initialization, aplikasi tur sadaya data pakait; Jaringan di-kandaraan kaasup beus bisa, Ethernet jeung arsitéktur beus hareup; sarta konektipitas, kaasup Wi-Fi, bluetooth, V2X jeung sajabana. Sajaba ti éta, Irdeto geus diwanohkeun téhnologi dumasar-mesin-learning nu ngadeteksi kabiasaan wahana abnormal nu bisa hasil tina eksploitasi hiji kanyahoan (enol poé) kerentanan.

hasilna mangrupa software kandaraan anu ngalir sakumaha dimaksud dina nyanghareupan cyberattacks, nyadiakeun pangalaman aman tur dipercaya nyetir pikeun pamakéna ogé mayungan reputasi brand jeung bagi hasil keur wahana sarta komponén pabrik.

Niels Haverkorn, General Manajer tina Angkutan nyambung dina Irdeto, ditambahkeun: "Ayeuna éta pamakéna miboga aksés ka jasa leuwih dina mobil, ancaman ti maling data poténsial pisan nyata. Dinten, urang téh Maskumambang ku ACCESS nyieun ékosistem lengkep jeung aman, nu hartina komunikasi V2X bisa diamankeun jadi data dikirimkeun ti hiji alat ka hareup teu bisa disadap na tampered kalawan. Tanpa ukuran ieu, saluran komunikasi aman bisa dipaké ku lawan pikeun ngirim informasi jahat kana ekosistem, jeung hasil berpotensi ngaruksak keur supir jeung panumpang. "

ACCESS jalan kalawan 1s nagara golongan, studio, siaran, nu boga hak eusi, konsultan, profesi légal, lisénsi jeung ngumpulkeun masyarakat, Hak Manajemén Digital (DRM) téhnologi sarta panyadia infrastruktur pikeun mantuan nyieun generasi saterusna compelling jasa di-mobil kanyataanana a. perlindungan eusi tetep prioritas tinggi pikeun studio jeung siaran, sarta ACCESS TwineTM pikeun Car ensures jasa automakers 'anu patuh ku ngarojong panyalindungan tungtung-to-tungtung aset maranéhanana. ACCESS nyadiakeun ACCESS Twine pikeun Car, leyuran unik ngawengku sagala pilihan hiburan nu disambungkeun kana antarmuka ramah-pamaké.

Catetan keur éditor: ACCESS na Irdeto bakal showcase solusi gabungan maranéhanana di CES 2019 (Las Vegas, January 8-11, 2019). Lamun hoyong uninga langkung seueur ngeunaan partnership ieu atanapi tingali demo salila CES, mangga ngahubungan Faye Ratliff, [EMAIL PROTECTED], + 44 207 486 4900.

###


AlertMe