imah » wartos » Di NAB 2019, FilmLight nambihan deui pagawean warna modern jeung pangiriman

Di NAB 2019, FilmLight nambihan deui pagawean warna modern jeung pangiriman


AlertMe

London - 28 Maret 2019: Jeung warna grading suite kiwari hub keur pagawean dina pilem, tipi premium sarta commercials, FilmLight geus fokus dina putting sakabeh parabot warna bener kana leungeun nu creatives anu peryogi aranjeunna, sarta dina ngajarkeun ka pipa keur workflows kolaborasi.

pertanyaan ieu: kumaha pangalusna pikeun nyocogkeun tahap karya berpotensi waktos-consuming ieu kana siklus produksi jeung pos-produksi. Jeung jawaban anu? Komunikasi katingal konsisten sakuliah dina nangtukeun dailies, ngedit, VFX jeung pagawean, pikeun hiji hal. Sarta nyadiakeun, kerangka henteu aya rasa nyeri kuat pikeun nyokot file atah tina kaméra tangga nada lega tur tailoring nu ka rentang warna sadia dina televisi, setelan HDR, bioskop digital, proyéksi laser jeung saterusna - kabeh dina proyék nu sarua.

Di NAB2019 (8-11 April, Las Vegas Konvénsi Center, stan SL4105) FilmLight bakal showcase tambahan panganyarna ka toolkit Baselight, ngagunakeun sababaraha konfigurasi Sistim ngeunteung kana syarat béda dina produksi jeung masangkeun global.

Dibikeun euyeub rupa format pangiriman jeung kaayaan nempoan sadia kiwari, éta penting pisan nu colourist ngabogaan kayakinan yén master kelas bakal efektif di sakabeh deliverables. T-Cam v2 téh ningkat modél penampilan warna anyar FilmLight urang, nu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngarobah hiji gambar pikeun sakabéh format na jenis alat jeung katangtuan mutlak.

Ieu ngagabungkeun ogé jeung Adegan Truelight pakeha na ARRI Tingal Perpustakaan, ayeuna dilaksanakeun dina software Baselight. "T-Cam warna penanganan jeung diropéa Nuhun toolset ngahasilkeun respon cleaner dibandingkeun kreatif, kaméra-spésifik LUTs atanapi emulations pilem," ceuk Andrea Chlebak, Colourist Senior di Encore DELUXE di Hollywood. "Kuring nyaho abdi tiasa nyorong gambar pikeun release sandiwara di kelas kreatif sarta salempang ngeunaan kumaha katingal anu bakal narjamahkeun peuntas loba deliverables".

Hiji pendekatan anyar pikeun grading warna ogé geus ditambahkeun kalawan parabot tékstur adun. Aranjeunna ngawenangkeun colourist ka berlaku sagala warna grading operasi gumantung gambar jéntré. shift dina paradigma ieu méré kontrol colourist rupa leuwih interaksi warna na tékstur.

perbaikan workflow séjén aimed di ngebut prosés pikeun colourists waktos-dipencet ngawengku: manajemén cache ditingkatkeun; tempoan klien anyar nu mintonkeun ngagambarkeun basis web hirup tina adegan némbongkeun pigura arus jeung metadata; sarta multi-diréktori akur pikeun prosés gancang sarta leuwih lugas akur.

Versi panganyarna tina software Baselight ogé ngawengku saluran alfa per-piksel, ngaleungitkeun butuh tambahan mattes lapisan nalika compositing elemen VFX. integrasi kedap kalayan aplikasi VFX ngarah kaasup NUKE na hirupkeun hartina versi anyar tina urutan bisa otomatis dideteksi, jeung colourist bisa pindah gancang antara versi dina Baselight.

"Ieu sakeupeul tina kamajuan badag kami geus dipikawanohkeun ka halus workflows kritis tur pipelines kolaborasi," ceuk Daniele Siragusano, Gambar Insinyur di FilmLight. "Profesional dina warna ti sakuliah dunya, anu gumantung kana dinten Baselight di, ari kaluar, ka urang maranéhna hayang konsentrasi dina nyieun gambar geulis ngawula pangalusna carita. Aranjeunna ditanya urang nyieun nu mékanika of workflows na versioning sakumaha seamless sabisa - kami geus listened ka sadaya bongbolongan maranéhanana sarta dipaké nu pikeun ngaronjatkeun software urang ".

Kitu ogé demonstrasi tina versi Baselight 5.2, sarta geura-giru-to-datangna 5.3, NAB Hadirin ogé bakal ningali di-konteks warna grading keur rentang pinuh ku édisi Baselight, kaasup hirupkeun, NUKE, sarta karanjingan. Marengan Prelight dina nangtukeun pre-visualisasi jeung Waktos dailies processing, aranjeunna sadayana bagian tina hiji, ngarobah-gratis, pipa warna non-destructive tunggal ti set kana multi pangiriman.

Ogé kana tampilan: nu papan klasik, debuting di NAB, nyaéta beungeut kontrol newest nu nuturkeun cues desain aslina sarta pohara populér papan 1, bari nambahkeun mintonkeun-resolusi luhur badag, tablet badag tur konektipitas saderhana.

Datang aya ogé diondang pikeun ngadaptar pikeun FilmLight NAB2019 Warna Day, dimana maranéhna bakal tiasa ngalaman luhur colourists demonstrating workflow warna na Baselight pitur dina panganyarna, Productions tinggi-profil. The NAB2019 Poé Warna bakal dilaksanakeun dina Senén 8 April di Renaissance Hotel, padeukeut jeung NAB. Éta bébas tapi tempat anu dugi na pre-pendaptaran anu diperlukeun. nganjang filmlightnab2019colorday.eventbrite.com kanggo inpormasi lengkep.

FilmLight bisa kapanggih dina stan SL4105 di NAB2019.

###

ngeunaan FilmLight
FilmLight tumuwuh sistem unik warna grading, aplikasi pengolahan citra jeung parabot workflow nu transforming pilem sarta video pos-produksi jeung netepkeun standar anyar pikeun kualitas, reliabiliti sarta kinerja. streamlined workflows basis metadata parusahaan employ produk tahan kalayan motong parabot kreatif ujung, sahingga professional kreatif digawekeun di forefront tina revolusi media digital. Diadegkeun dina 2002, bisnis inti FilmLight urang geus dipuseurkeun dina inovasi, palaksanaan na rojongan produk-kaasup Baselight, Prelight na nya Waktos-di pausahaan produksi, fasilitas pos-produksi jeung studio pilem / TV sabudeureun dunya ngarah. FilmLight ieu kantor pusatna di London, dimana panalungtikan, desain jeung manufaktur operasi na anu dipuseurkeun. Jualan na rojongan nu dipigawé ngaliwatan puseur layanan régional jeung mitra mumpuni di sakuliah dunya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.filmlight.ltd.uk


AlertMe