imah » wartos » IDC: saharita Dialog cleaner Bieu Pikeun Bioskop Audio Society urang Award Produk Pinunjul

IDC: saharita Dialog cleaner Bieu Pikeun Bioskop Audio Society urang Award Produk Pinunjul


AlertMe

Los Angeles, February 4, 2019 - IDC: saharita Dialog cleaner, Audionamix'S munggaran real-time, leyuran cloudless anu ngagunakeun kecerdasan jieunan pikeun ngabersihan up biantara, geus bieu keur Pinunjul Produk 2018 Bioskop Audio Society di Award Produksi Post. Winners bakal diumumkeun dina upacara amplop disegel on Pébruari 16 dina Wilshire Grand Ballroom di antar benua Los Angeles Kota.

"Ieu mangrupa ngahargaan pisan bisa bieu ku dimangfaatkeun Bioskop Audio Society nu keur Produk Pinunjul dina Award Produksi Post," nyebutkeun Maciej Zielinski, CEO Audionamix. "Tim kami geus digarap incredibly teuas dina IDC colokan-di na eta mangrupakeun rarasaan rewarding boga industri ngakuan usaha urang."

The IDC: Dialog saharita cleaner colokan-di migunakeun kecerdasan jieunan jero jaringan neural (DNN) pikeun otomatis ngabersihan up ucapan ngaliwatan hiji panganteur intuitif, jeung péngkolan sahiji kenop a. Teu kawas denoisers tradisional nu neuleuman jeung cabut propil noise, IDC otomatis ngadeteksi na misahkeun ucapan paduli eusi sakurilingna. kituna IDC excels mana parabot lianna bajoang, sarta alamat isu audio kompléks kaasup angin, manuk atawa serangga, mobil na gangguan pesawat sarta ngungkulan jauh, rekaman lega. Pamaké bisa gancang sarta gampang ngabersihan up dialog tina audio produksi, rekaman sawah, warta jeung olahraga rekaman loba, sahingga alat sampurna pikeun professional pos audio, dialog rai, mixers ulang rekaman jeung insinyur siaran. Pérsi 1.5 diropéa tina software nu dirilis dina bulan Désémber 2018, maturan rentang lega tina pamaké kamampuhan pikeun misahkeun sarta melestarikan ucapan.

The CAS Awards anu dijieun ku jeung mixers sora ngakuan prestasi beredar di sora campur kode. The nominees na winners nu ditangtukeun ku hiji balloting anonim tina kaanggotaan voting tina Bioskop Audio Society, nu ieu comprised film jeung televisi mixers profésional. CAS Awards bakal dibikeun ka Mixers bieu tina pilem unggul atawa acara di tujuh kategori béda, kitu ogé panghargaan Produk Pinunjul dina duanana Produksi jeung Post Produksi.

ngeunaan Audionamix

Kusabab 2003, Audionamix geus ngadegkeun sorangan salaku pamimpin global dina separation sumber audio. Dumasar taun panalungtikan pamrosésan sinyal audio, pausahaan mekarkeun revolusioner, dipaténkeun Téhnologi ADX, sarta terus pelopor solusi audio keur industri pilem, siaran sarta musik. Audionamix geus nunjukkeun kaahlian teknis di isolating sarta misahkeun elemen ti rekaman master mun empower produser, insinyur jeung seniman keur nyieun Productions anyar seru, sareng muka konci televisi jeung pilem aset keur sebaran di sakuliah dunya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka audionamix.com.


AlertMe