imah » wartos » DigiBox dina Media Produksi Témbongkeun 2019

DigiBox dina Media Produksi Témbongkeun 2019


AlertMe

Janten 314, Media Production Show, Olympia London, 11-12 June 2019- DigiBox, salah sahiji distributor Inggris anu manufaktur tina téknologi anu ngarah pasar ieu pikeun industri siaran, pidéo, jeung pro-AV bakal mendakan dina Stand 314 di Media Production Show 2019 at Olympia London from 11-12 June.

DigiBox bakal mésérkeun produk sareng solusi ti mitra Adder, numana ADDERLink ™ INFINITY Series unggul multi-pangajén; AJA, ditambah kana kulawarga Ki Pro, OpenGear, sareng IP Mini-Converter; karanjingan bakal Fitur Media-komposer sadaya-anyarna; BirdDog mikeun kaméra PTZ anyarna, P200; Haivision bakal dina leungeun sareng encoder 4K latency low na Makito X4; sarta Loupedeck bakal Fitur Loupedeck + ngédit sareng keliring warna dina Adobe Premiere Pro.

Ogé aya dina leungeun bakal Gefen HDMI matrix, saklar, sareng splitters; LMP USB-C kabel, adaptor, sareng docks pikeun Mac; Sistem gudang SNS; jeung Wowza ClearCaster.

Diréktur komérsial DigiBox Grup Jayson Chase nyarios, "The Media Production Show masihan urang prambangan konci pikeun nampilkeun mangpaat anu ditawarkeun ku mitra kami anu barang sareng produk sareng jasa."

Tim penjualan teknis DigiBox sareng téknik ngagabungkeun sababaraha dekade distribusi eusi, konversi digital, sareng pangalaman integrasi sistem pikeun ngadaptarkeun tantangan siaran, post-produksi, sareng pasar AV panarjamah. Kaahlian maranéhanana ogé ngalegaan ka aplikasi perusahaan, atikan, imah ibadah, angkutan, médis, kaamanan, sareng sewa.

Salian nampilkeun jalma anu dipambangkeun, DigiBox bakal neangan mendakan dina paguneman anu anyar pikeun nepikeun anu sasuai saatos syarat palanggan.
###

ngeunaan DigiBox

Kalawan pangalaman leuwih ti 20 taun ', DigiBox téh ngarah parusahaan distribusi produk Inggris sacara porsi siaran, telekomunikasi, sarta multimedia pasar. Pausahaan ngagambarkeun pangalusna-of-breed produk ti pabrik ngarah dunya-na ogé geus nepi ka IT tarumanagara, Atikan sarta pasar AV Pro whilst neraskeun ngajajah pasar tambahan sapertos Médis na Pertahanan.

Kanggo inpo nu salajengna: www.digi-box.co.uk

Media Contact:
Kara Myhill
Manor Marketing
[EMAIL PROTECTED]
Telepon: + 44 (0) 789 9977222


AlertMe