imah » wartos » DigiCAP Ngabantosan Phoenix Modél Pasar Lanjutan ATSC 3.0 Téknologi Pangiriman

DigiCAP Ngabantosan Phoenix Modél Pasar Lanjutan ATSC 3.0 Téknologi Pangiriman


AlertMe

Peter Van Peenen, Konsultan Teknologi ka TV Mutiara (L), sareng Sung Heun Oh, Diréktur Panaliti sareng Pangwangunan di DigiCAP (R)
salami Pasar Modél Phoenix Plugfest.

Phoenix, AZ - (1 Juni 2020) DigiCAP ngabantosan penyiar nyebarkeun penyebaran téknologi peralatan siaran konci anu dipikabutuh pikeun transisi ka ATSC 3.0, atanapi NextGen TV.

Sateuacan penyiaran TV ngaluncurkeun proyék Pasar Model Model ATSC 3.0, DigiCAP parantos réngsé instalasi téknologi ranté distribusi ATSC 3.0 pikeun penyiar Korea Selatan dina kalungguhan kana Olimpiade Musim Panas Olimpiade 2018 di PyeongChang. Pamasangan awal ieu ngagunakeun lima komponén anu kapisah, hiji kanggo masing-masing fungsi distribusi ATSC 3.0, sareng diintegrasikeun kana unggal penyiar Korea anu milu ku sadasa kadua taun 2017. Ieu mangrupikeun penyebaran komersial munggaran dunya ATSC 3.0 anu ngaktifkeun siaran Korea ngirimkeun langsung 4K gambar salami Kaulinan Olimpiade Usum 2018.

Sakitar tilu bulan saatos penyebaran Olimpiade, DigiCAP nampi uleman pikeun ngiringan proyék Pasar Model Phoenix. Pamekar DigiCAP ngetrenkeun pelajaran anu diajar tina "lima kotak" pamasangan di Olimpiade sareng pindah ka nyiptakeun ranté distribusi dumasar software anu ngahijikeun sareng sadaya fungsi tiasa disayogikeun dina server anu tunggal, komersial, off-the-rak. Hasilna, ranté distribusi DigiCAP ATSC 3.0 anu dikirim ka Pasar Model Phoenix mangrupikeun ranté distribusi ATSC 3.0 anu lengkep sacara lengkep diuji dina demonstrasi umum di mana waé di dunya.

"Kami ngaluncurkeun proyék Pasar Model Model Phoenix pikeun ngabantosan sareng panyiar alat sareng panyiaran nguji téknologi anyar dina lingkungan siaran ATSC 3.0, sareng kami resep pisan yén perusahaan sapertos DigiCAP damel pikeun ngembangkeun solusi énggal anu bakal nguntungkeun pikeun sakabéh ékosistem , "Saur Anne Schelle, diréktur manajer Pearl TV, anu koordinasi kagiatan pikeun Pasar Model Phoenix.

Uji produk DigiCAP anu lumangsung di Phoenix nunjukkeun kasempetan pikeun perbaikan. Nalika fungsi dasar ranté distribusi dilaksanakeun saé pisan, cara pikeun ningkatkeun antarmuka pangguna (UI) sareng prosedur pamasangan disalur.

"Salila tés Pasar modél Phoenix urang ningali kasempetan pikeun saderhana prosés pamasangan. Saprak kami nembé ngalih ka produk dumasar kana software anu kompak, urang ningali kasempetan kalebet sistem installer software anu saderhana sareng produk. Ku ngadopsi éta, pamasangan sistem ranté distribusi urang tiasa siga kumaha program parangkat lunak konsumen dipasang, ”saur Sang Jin Yoon, Wakil Présidén Senior di DigiCAP.

Yoon ogé ngajelaskeun kumaha Phoenix Model Market project ngabantosan DigiCAP pikeun ngahartikeun deui antarmuka pangguna, "Nguji di Phoenix nunjukkeun yén antarmuka urang tiasa dioptimalkeun pikeun pasar AS. Panyiar Amérika gaduh béda ekspektasi desain antarbeungeut sareng naon tingkat kontrol anu kudu dibagi. Salaku tambahan, urang mendakan penyiar AS ngagaduhan ekspektasi anu béda dimana warna kombinasi layar kontrol kedahna. " Umpan balik ti Pasar Model Model Phoenix sareng anu sanésna ngajantenkeun DigiCAP pikeun ngarobih deui antarmuka pangguna pikeun langkung saé ngagemkeun syarat penyiar AS sareng kedah ngendalikeun aksés.

Tungtungna, DigiCAP ngalegaan ngawaskeun sistem 24/7 sareng modél jasa anu mimiti diwangun pikeun ngadukung Broadcasters Korea pikeun ayeuna nampung pangguna AS. Dinten, sistem rantang distribusi DigiCAP, sareng sistem perlindungan kontén, tiasa dipantau iraha waé pikeun kaséhatan sistem sareng daya tahan ti stasion pangawas.

DigiCAP neraskeun pamekaran téknologi ranté distribusi, sareng dina ahir taun 2018 ngumumkeun kamampuan pikeun sistem gerbangna dikaluarkeun dina jasa awan sapertos Amazon Web Services (AWS.)

Saatos seueur tes sareng perbaikan, rantauan distribusi ATSC 3.0 DigiCAP diuji langsung dina hawa nganggo Pasar Model Phoenix dina bulan Nopémber kamari.

Ngeunaan DigiCAP

DigiCAP Co., Ltd ngawangun labél bodas / produk gateway bumi ATSC 3.0 ngaropéa sareng ngamekarkeun panyalindungan kontén digital sareng sistem panyebaran pikeun seueur panyiar sareng perusahaan telekomunikasi sareng badan pamaréntahan. Perusahaan nawiskeun solusi tungtung-to-end pikeun ATSC 3.0, platform pangiriman siaran berbasis standar, kalebet: Signaling, Guide Service Electronic (ESG), Multiplexer, Broadcast Gateway (Penjadwal), sareng IRD. Perusahaan parantos ngatur sistem anu lengkep dina Koréa.

DigiCAP museurkeun kana ngirimkeun téknologi sareng jasa khusus pikeun macem-macem model bisnis para nasabah sareng mitra dina siaran terestrial digital, satelit, IPTV, OTT, sareng jasa telekomunikasi. DigiCAP Co, Ltd didirikan taun 2000 sareng didasarkeun di Seoul, Koréa Kidul.

Didatangan halaman DigiCAP: www.digicaps.com/?lang=en


AlertMe