imah » jobs » Pencipta Konten Digital

Bubuka Proyék: Digital Content Creator


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Brand Sosial
location: Knoxville TN US
Simkuring resep anu pangalaman sareng Photoshop sareng Illustrator. Pikeun dianggap yén posisi ieu, mangga kirimkeun anjeun ngahanca ku lembar portopolio 3 - portopolio ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)