imah » wartos » Digital Domain nyokot Nevion Virtuoso pikeun produksi pilem Hollywood

Digital Domain nyokot Nevion Virtuoso pikeun produksi pilem Hollywood


AlertMe

Oslo, Norwégia, 5 Désémber 2018 - Nevion, Anu panyadia-unggul pangajén tina solusi produksi média virtualized, dinten ngumumkeun yén digital Domain geus dipilih na Virtuoso software-diartikeun platform média titik. The Oscar-unggul pos-produksi jeung visual imah épék ieu ngagunakeun Virtuoso ngarojong disebarkeun pangaruh husus jeung karya warna-koreksi keur utama Hollywood studio.

Kinérja Digital Domain urang mana deui leuwih ti 25 taun ka kolaborasi na kalawan James Cameron keur épék visual dina Titanic. Kusabab mangka geus jawab efek dina loba film fitur kaasup Lancah Man: homecoming, Disney urang Anu geulis sareng anu goréng rupa jeung Avengers: Teu aya watesna Perang.

Pikeun dalapan taun kaliwat, Nevion téhnologi geus bagian konci workflow Digital Domain urang. Ayeuna, parusahaan geus dipilih Nevion'S téhnologi pang anyarna generasi, Virtuoso, platform software-diartikeun komprehensif, fleksibel jeung scalable dirancang pikeun minuhan tantangan hiji lingkungan produksi live basis IP.

Nevion'S Virtuoso nyandak seniman Digital Domain urang babagi eusi sacara real-time antara lokasi di HD kualitas - tunggal jeung stereoscopic - sakumaha ogé 4K format / UHD. Nyadiakeun boh 2K atanapi screening 4K kalawan latency minimal antara lokasi, Virtuoso nawarkeun produser kombinasi kualitas video hébat sarta workflow intuitif.

"The Virtuoso média titik banding ka urang dina eta eta harese diprogram mangsa sési pikeun 2K urang, 4K / UHD jeung kabutuhan stereoscopic kalawan ngan sababaraha clicks tina mouse teh," nyebutkeun Matt Sealock, Media Systems Insinyur, Digital Domain. "The ongkos bit adjustable pikeun tiap channel individu ngawenangkeun kami pikeun ngirimkeun sababaraha aliran kalawan gambar lossless visual di kamar screening urang jeung Virtuoso nyaéta ongkos éféktif dina eta bisa diskalakeun up pikeun kaperluan kahareup bari gaduh ongkos Éntri minimal pikeun kaperluan kami kiwari. Nevion jualan, ngajual na rojongan teknis geus kabeh geus unparalleled ".

Hans Hasselbach, Kapala komérsial Officer, Nevion, Nyebutkeun: "Simkuring estu gumbira yén Virtuoso geus jadi fixture permanén dina workflow of Digital Domain, hiji parusahaan jeung sapertos reputasi longstanding di industri keur épék visual na impressive. The Virtuoso ngarupakeun solusi sampurna pikeun mantuan Digital Domain urang produser eusi beam ti A nepi ka B dina kualitas pangluhurna mungkin, kitu ogé dina waktos panggancangna mungkin, sarta kami geus yakin maranéhna bakal instan perhatikeun kauntungan anu bisa nganteurkeun. "

ieu panganyarna Nevionproyék Domain -Digital ieu disusun ngaliwatan Mercator Digital, Nevion'S wawakil di Hollywood.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal Nevion jeung na produk / jasa, mangga buka di ramatloka Nevion.

Ngeunaan Digital Domain

Digital Domain nyiptakeun pangalaman transportive nu ngahibur, ngawartosan na mere ilham. Pausahaan nyaéta pelopor dina loba widang, kaasup épék visual, livestreaming acara Landmark di 360 ː kanyataanana maya, ngawangun aplikasi kasadaran situasional, nyieun "manusa maya" keur dipake dina film sarta acara live, sarta ngamekarkeun eusi interaktif.

Hiji kakuatan kreatif dina épék visual sarta aplikasi media, Digital Domain na badan miheulaan na geus dibawa artistry jeung téhnologi pikeun ratusan gambar gerak, commercials, video games, video musik jeung pangalaman kanyataanana maya. Na épék visual groundbreaking muncul dina film kayaning "Titanic," "The Case Panasaran tina Benjamin Button" na blockbusters "The Takdir ti ngamuk" jeung "Siap Player Hiji". seniman staf geus meunang leuwih ti 100 panghargaan utama, kaasup Akademi Awards®, Clios, panghargaan BAFTA jeung Cannes Singa.

Digital Domain boga lokasi di Los Angeles, New York, Vancouver, London, Beijing, Shanghai, Shenzhen, Hong Kong, Taipei jeung Cimahi. Digital Domain Holdings Limited (www.ddhl.com) Kadaptar di Bursa Saham Hongkong (kode stock 547).

Digital Domain: www.digitaldomain.com

kira-kira Nevion

Salaku arsitek produksi média virtualized, Nevion nyadiakeun jaringan sarta siaran infrastruktur pikeun siaran, panyadia ladenan telekomunikasi, instansi pamaréntah jeung industri lianna. A pelopor dina angkutan media, Nevion nyandak angkot jeung manajemen video-kualitas profésional, audio jeung data - sacara real waktu, reliably tur aman - tina kaméra ka imah. Ti produksi eusi ka distribusi, Nevion solusi anu dipaké pikeun ngawasa olahraga utama na acara live di sakuliah dunya. Sababaraha panglegana Grup média sarta panyadia ladenan Telecom pamakéan Nevion téhnologi, kaasup AT & T, Néglasari Universal, Sinclair Broadcast Grup Inc., NASA, Arqiva, BBC, CCTV, EBU, BT, TDF na Telefonica.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.nevion.com. ngiringan Nevion on Twitter @nevioncorp


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!