imah » wartos » Pemberontakan Digital Kéngingkeun Apdet Utama Pikeun Ngabéréskeun Solusi Software Berbasis Cloud Ud Pikeun Workflows Video Profesional

Pemberontakan Digital Kéngingkeun Apdet Utama Pikeun Ngabéréskeun Solusi Software Berbasis Cloud Ud Pikeun Workflows Video Profesional


AlertMe

digital Pemberontakan, Pamekar tina parabot software efisiensi workflow video ngarah, dinten ngumumkeun hiji Asép Sunandar Sunarya ti inovasi anyar kana Kollaborate review basis awan na leyuran software persetujuan. The Kollaborate platform workflow transforms proses produksi / pos kreatif ku cara méré pamaké a dipercaya jeung ongkos suite efektip parabot pikeun streamline video na workflows audio. Komprehensif sarta adaptable, Kollaborate pitur instan eupan balik real-time, parabot kolaborasi jauh fléksibel tur integrasi pinuh kalayan format silih tukeur profésional umum kawas béréndélan kamajuan sarta XML.

pamutahiran nu anyar penting dina Kollaborate 1.3 ngagancangkeun kontrol kreatif sarta simplify tim produksi video ku cara gawé bareng jeung babagi eusi. Diantara mangpaat konci pikeun Kollaborate nyaeta integrasi jeung desktop bébas jeung nulungan parabot mobile anu nyadiakeun rupa-rupa fungsi kaasup unggah awan, catetan-nyokot na maén deui video na kandungan audio.

Pikeun Digital Pemberontakan NU NGADEGKEUN / CEO Jon Chappell, Efisiensi workflow téh leuwih ti saukur buzzword pikeun parusahaan fokus kana ngamekarkeun tangible jeung praktis solusi software pikeun produksi jeung pos tantangan real-dunya.

"Video creatives dinten nyanghareupan sababaraha platform na format, budgets leutik sarta deadlines tighter sarta terus néangan cara pikeun ngatur eusi leuwih éfisién," nyebutkeun Chappell. "The mantap fitur set basis awan Kollaborate delivers kalenturan luar biasa jeung stabilitas, automation kuat sarta ditingkatkeun customizability mun nanggungkeun ka kantor asuransi konsumén urang boga pipa pang éfisiénna pikeun karya maranéhanana".

Chappell nambihan, "Loba fitur di Kollaborate 1.3 datangna dina heels tina sababaraha apdet sakuliah sakabéh garis produk Digital Pemberontakan - leuwih 100 di 2014 - méré palanggan kami integrasi bébas kalawan parabot dipake unggal poe ku professional video sakuliah dunya."

Konci Kollaborate 1.3 Apdet:
Kollaborate 1.3 delivers fitur anyar nu professional kreatif perlu nanganan tantangan workflow dinten ieu. kauntungan konci ngawengku:
• comment Anyar asihan na fitur nyaring nawiskeun beuki betah sarta kalenturan pikeun komunikasi effortless inpormasi.
Ningkat tugas warna-disandi ku fitur manajemén tumpak streamline workflows sarta tetep tim kreatif dina lagu.
manajemén proyék refined accelerates kolaborasi jeung ngamungkinkeun saha ningali anu geus ditempo file a, kitu ogé ngirimkeun panginget pikeun nempo eusi.
• Free Kollaborate plugin Pek ngaronjatkeun produktivitas jeung ngaheéat waktos kala Ngunggah ti Final Cut Pro X atawa Adobe premiere Pro pikeun Mac langsung ka awan.
• Free Kollaborate Polder Watcher aplikasi nawarkeun cara leuwih efisien pikeun ngatur muatan ku cara nyetel polder nonton anu otomatis unggah eusi ka awan.

perbaikan tambahan kaasup pilihan anyar server-sisi encoding, ningkat persetujuan file / tampikan, tagging favorit, previews QuickLook-gaya na sered jeung organisasi serelek.

Pikeun gambaran video fitur anyar dina Kollaborate klik Ieuh.

"Urang geus maké Kollaborate saprak release mimiti na on proyék mimitian ti film perusahaan tinggi tungtung nepi VFX pikeun commercials na dramas TV na tos katingal fitur set tumuwuh jadi alat kolaborasi dewasa," nyebutkeun Simon Blackledge, Kepala Produksi Post, Spasi Digital Ltd. "nganggo Kollaborate kalayan klien profil tinggi pisan gampang ngagunakeun sarta geus melesat up review urang jeung approvals jeung eupan balik immensely. Tim di Digital Pemberontakan téh terus nambahkeun fitur anyar hébat sarta péngkolan sabudeureun on requests geus beredar ".

Aplikasi Pamaduan:
Modél langganan Kollaborate méré pamaké integrasi seamless sarta aksés awan bébas Digital Pemberontakan desktop sarta aktip mobile kaasup:

CinePlay pikeun Mac, Alternatif beuki populér pikeun QuickTime Player nu nawarkeun fitur profésional kayaning rojongan timecode, spidol, overlays aréa aman tur trimming (ogé sadia pikeun ios).

Pos rurusuhan, alat manajemén proyék gratis keur photographers, professional video, professional audio, désainer grafis, web désainer jeung nu lianna pikeun ngajaga proyék sarta aset diayakeun.

cut Catetan, Hiji iPad catetan-nyokot aplikasi nu ngurangan jumlah pamaké waktu kudu néangan ka handap nulis catetan mangsa screening a. Creatives bisa nyingkronkeun timecode tina rupa-rupa aplikasi kaasup FCP, premiere, karanjingan sarta Pro Pakakas, sarta éfisién ngekspor catetan deui Kala deui sakumaha spidol.

Salian awan jasa, Digital Pemberontakan geus lila ngadegkeun sorangan salaku pencipta parabot pos produksi invaluable kaasup:

Purwokerto Pakakas Pro, alat suite kuat pikeun rai mun ngalereskeun ngaruksak klip video, troubleshoot masalah jeung tetep sistem na rohangan ngédit ngajalankeun mulus sakabéh.

Pro Media Pakakas, Mangrupa suite mangpaat tina parabot dirancang pikeun manajemén média efisien nu bisa akur pilem keur ongkos pigura béda tanpa ulang Rendering di QT Edit, kitu ogé tés amprok QC on pilem kalawan Video Cék.

Bedah / langganan Info:
Kollaborate bedah jeung informasi langganan nyaéta sadia dina www.kollaborate.tv/pricing

Ngeunaan Digital Pemberontakan:
Digital Pemberontakan, ngadeg di 2007, nyaéta Los Angelespamekar -based tina parabot efisiensi workflow. Pausahaan simplifies proses file sharing jeung manajemén tim delivering solusi software dumasar-video kuat nu dipaké ku professional kreatif di sabudeureun dunya pilem, siaran, media, korporasi jeung instansi pamaréntah papanggih tantangan produksi sapopoé. solusi Industri-dipercanten kaasup Kollaborate, Pro Purwokerto Pakakas, Pro Media Pakakas, Post rurusuhan, CinePlay sarta Cut Catetan. produk digital Pemberontakan téh sadia ngaliwatan ramatloka na reseller channel parusahaan. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang solusi Digital Pemberontakan sarta jasa jeung produk tutorials mangga buka www.digitalrebellion.com.

Sumberdaya Ramat:
website: www.digitalrebellion.com
Kollaborate: www.kollaborate.tv/
Facebook: www.facebook.com/digitalrebellion
Twitter: @digitalreb
Gambar Tumbu: www.kollaborate.tv/pr/


AlertMe