imah » wartos » DigitalGlue Ngaronjatkeun Kamampuan pangantau Sinyal Globecast kalayan Rojongan Tambahan pikeun Saluran 92 HEVC

DigitalGlue Ngaronjatkeun Kamampuan pangantau Sinyal Globecast kalayan Rojongan Tambahan pikeun Saluran 92 HEVC


AlertMe

Parusahaan ngaronjatkeun TAG Multiviewer / sistem pangimeutan anu aya pikeun nyayogikeun pangabutuh paménta panyadia ladenan global

Atlanta, GA - Mei 14, 2019 - DigitalGlue, Mangrupa alat, integrasi, jeung panyadia ngembangkeun software anu parantos ningkatkeun Globecast urang mantau kamampuan ku nambahkeun saluran 92 tambihan ka panyadia solusi global anu aya TAG Multiviewer tur sistem ngawaskeun ayana di Pausahaan Company Culver, CA Media Center. Saluran anu anyar, sadaya sinyal HEVC, dikaluarkeun pikeun minuhan kabutuhan sagala rupa basa customer penting sarta tumuwuh Globecast.

"Monitér kasehatan sareng kualitas sinyal na mangrupakeun fungsi anu penting pikeun Globecast, perusahaan anu ngabantuan nasabah ngatur sarta nerapkeun eusi," dipedar Sean Busby, Presiden DigitalGlue. "Anu bisa dipercaya teu sesat, ku kituna kami dipasang sistem ngawaskeun vidéo TAG di 2016 sareng ningkat deui dina taun-taun salaku Globecast nambihan pelanggan anyar. Kiwari aya saluran 354 sadayana dijalankeun dina platform anu sami, tapi ditingkatkeun, anu sarua. "

DigitalGlue mimitina ngenalkeun TIV MCM-9000 basis IP Multiviewer keur nangkep saluran 80 dijalankeun dina server Dell COTS. Skalable, software platform wungkul, dioptimalkeun ku dukungan sadayana standar anu munculna, parantos ngaktifkeun Globecast sangkan gampang dilegaan tina segi kapasitas sareng jinis sinyal. Saméméh paningkatan anu pangahirna ieu, sistem kungsi mantau mung aliran MPEG-2 na MPEG-4, tapi dilebetkeun sinyal HEVC - anu ngalibetkeun rasio komprési anu leuwih luhur tur jauh kurang ilahar - candak ka tingkat salajengna. DigitalGlue Sajaba mikeun Globecast kalayan rojongan SLA.

Ken Fuller, CTO Globecast Americas, ngadawuh, "Urang sadayana terang seueur kumaha kalapa bentang konsumsi eusi teras masihan layanan kualitas premium ka konsumén urang mangrupakeun krusial. Kami digunakeun ku Multiviewer TAG sareng téknologi mantau parantos penting pisan pikeun yén pangrojong ti DigitalGlue parantos ngabantuan pisan. Waktu bisnis urang terus ngalegaan, sanggup dilegaan pikeun gampang sareng biaya sacara efektif dilegakeun kamampuhan ngawaskeun kami parantos dibuktikeun. "


AlertMe

Gurun Moon Communications

Kusabab 1994, Gurun Moon Communications geus mantuan ngamimitian-up, kitu ogé pausahaan ngarah mangtaun traction sarta cicing "luhur-of-pikiran" dina lingkungan bisnis ngarobah gancang dinten ieu.

Simkuring boga dasi kuat ku penerbit industri jeung rai mun ngarojong usaha urang atas nama anjeun kalawan ongkos ad pisan nguntungkeun sarta placements redaksi. Kami reueus geus kahontal sinyalna éksténsif pencet, placements ad perdana, sarta sababaraha panghargaan industri pikeun klien urang.

Gurun Moon fungsi pausahaan di:
Video Profésional
siaran
audio Video
pos Produksi
TV Nyambung
digital Signage
OTT
kabel
satelit

Tim gurun Moon ngeunaan dedicated, sumberdaya profésional nyaéta sadia pikeun mantuan perusahaan ngahontal tujuan na, lajeng sababaraha. Simkuring didieu pikeun anjeun!