imah » wartos » Dina Carita Horror Amérika, Teu aya Tangtangan Audio Anu Teuing Kaget Pikeun Lectrosonics

Dina Carita Horror Amérika, Teu aya Tangtangan Audio Anu Teuing Kaget Pikeun Lectrosonics


AlertMe


Los Angeles, CA (2 Juni 2020) - Jaringan Forr American American FX parantos janten salah sahiji siri anu paling dianugikeun dina televisi kabel. Garnering 28 Primetime Emmy® sareng 50 panghargaan Seni Rékréasi Emmy® saprak debutna taun 2011, tandatanganna mangrupikeun inti anu balik unggal usum salaku karakter anyar anu nyanghareup (atanapi anu janten) kakuatan anyar. Ensemble ieu parantos ngalebetkeun jinjang sapertos Jessica Lange, Kathy Bates, Lady Gaga, sareng béntang anu pangulang-ulang manah Sarah Paulson, anu parantos maénkeun sapuluh peran anu béda dugi ka ayeuna. Paulson, anu proaktif ngeunaan peran audio dina méréskeun pagelaran anu idéal, nyababkeun Lectrosonics SSM Digital Hybrid Wireless transmitter dirina pikeun unggal némbak. Pergaulan produksi Brendan Beebe CAS masihan kami katukangeun pikasieuneun AHS, anu ogé ngancarkeun pemancar SMV sareng HMa, panampi UCR411a, sareng IFB-T4 sareng IFB-R1B pikeun papasangan.

"Kuring mimiti mendakan Lectrosonics di, kuring pikir, 1996 atanapi '97," Beebe mengingetan. "Warner Brothers nganggo sacara éksklusif, sareng unggal generasi énggal, éta langkung saé. Teras téknologi hibrid digital nembé ngarobih sakulawarga - janten standar emas di Hollywood. "

Numutkeun ka Beebe, anu ngamimitian salaku supir kanggo perusahaan nyéwa sora ("Aranjeunna nyewa kuring sabab kuring hiji-hijina jalma anu muncul ngagem dasi," anjeunna guyonan), faktor anu munggaran anu nyieun Lectrosonics minangka standar emas pikeun AHS nyaéta. range na dinamis. "Aya adegan intim anu ngabeledug kana drama gedé," écésna. "Sarah Paulson sareng Evan Peters tiasa janten dua aktor anu paling dinamis anu kuring kantos dirékam dina hormatna - aranjeunna tiasa angkat tina harewos anu ngajerit nyaring alami sacara alami. Tapi hatur nuhun kana kisaran gain sareng watesan 30dB dina pamancar, kuring jarang upami kantos ngalangkungan masalah sareng clipping. Sarah ngalaksanakeun SSM sorangan di mana waé, sapertos Lady Gaga dina usum Hotel. "
Wangsulan Lady Gaga salaku panyanyi langsung masihan bébéakan ka dirina salaku ratu vampir dina hotél anu berhantu, sareng kanggo ngarekam sadaya, Beebe ngagaduhan kreatif. "Aya hiji adegan turun ka lorong dimana kuring naroskeun ka dirina, 'Naha anjeun bakal harewos atanapi ngajerit di dieu?'" Anjeunna nyauran. "Anjeunna melong kuring ka boro sareng nyarios, 'Anjeun henteu kantos terang!' Éta legit - aktor anu bakal mutuskeun dina momen anu paling hadé pikeun pamandangan éta. Janten, urang ngalayangkeun dua booms di luhureunana, masing-masing nganggo pédah HMa plug-on mic. Atuh kéngingkeun keuntungan antara hiji antara 40 sareng 45 pikeun haréwos, sareng anu sanés antara 12 sareng 18 kanggo ngajerit naon waé. Éta sampurna. Hiji mic atanapi anu sanésna gaduh sinyal para pangropéa dina pasanggrahan tiasa dianggo, ku kituna janten cara urang damel sareng anjeunna seueur pamandangan. "

Nalika Beebe peryogi kakawasaan kaluaran pikeun nembus lingkungan anu sesah, anjeunna ngahontal pamancar pakét sabuk SMV na. "Kuring sok cobian pikeun koordinasi sareng produk-produk sanésna anu tiasa aya di daérah anu sami," saur anjeunna, "tapi di LA, kami parantos nyerep kana jarak frekuensi A1, sakitar 470 dugi ka 537MHz. Ayeuna, ngagabungkeun sareng kanyataan yén AHS lumayan némbak tilu kaméra dina sadaya waktos. Masing-masing kaméra gaduh pamancar video Wi-Fi di dinya, damel sakitar 1.9GHz. Ieu ngirim gambar ka monitor pikeun penarik pokus. Teras we ngagaduhan IFB sareng koma, janten kakara lapangan jenuh ieu RF sateuacan urang ngarekam kecap dialog munggaran. Upami setting 50 miliwatt di SMV henteu kéngingkeun naon anu kuring butuhkeun, biasana 100mW henteu. Upami hal janten gelo, kamampuan dugi ka suku-watt salawasna ngahemat sadinten. ”

Ogé penting nyaéta yén pangaluyuan sapertos tiasa dilakukeun jarak jauh. "Kami sadayana gaduh aplikasi kontrol LectroRM dina telepon urang," catetan Beebe. "Upami aya anu nyetél sinyal, kuring tiasa ngagungkeun kakuatan kaluaran tanpa ngaganggu pamandangan pikeun ngiringan SMV dina awak aktor. Nalika Sarah parantos nyetél, perangkat heula anjeunna nyaéta jabatan urang. Anjeunna nyarios bisik-bisik, ngajerit, sareng sadaya anu aya diantara, teras teraskeun ogé pikeun ngayakeun dialog. Nalika anjeunna parantos némbak, urang nempatkeun SSM pikeun bobo nganggo aplikasi. Kami laksanakeun sareng Jennifer Love Hewitt dina 9-1-1. Abdi hoyong disebatkeun yén nyegerkeun pikeun damel sareng aktor anu sadar kana audio. Sarah sok nyobian mastikeun yén kami kedah diperyogikeun, sareng anjeunna ogé ngagaduhan papakéan papakéan ngadamel kantong pemancar sutra sakedik anu cocog sareng agemanna, sahingga SSM lengkep leungit. "

Kateguhan Lectrosonics parantos saé cocog pikeun tindakan frénétis sareng kekerasan gaib anu biasana pikeun kursus di AHS. "Kuring parantos ngusahakeun tilu musim dugi ka ayeuna, sareng hiji-hijina waktos kuring kantos ngintunkeun ka pabrik nyaéta ngarobih awak éksternal kusabab panyok sareng goresan," saur Beebe. "Internals teu pernah gagal. Transmitters parantos turun, péstol, diluncurkeun, ngasupan getih palsu, anjeun namina. Kami ngan saukur ngabersihan konektor sareng aranjeunna teraskeun. Dina acara anu disebut Bunheads, urang bahkan pernah turun dina toilét saencan jumlah nari anu gedé sareng panyanyi Broadway. Kuring ngabersihkeun éta, nyandak pengering rambut, éta teras nyanyi sareng nyanyi, sareng nyokotna sampurna.

"Reliabilitas lectrosonics" parantos kalangkung, "anjeunna atos. "Naon waé padamelan éta, kuring terang éta ngan ukur badé damel sareng éta janten jalmi sora, kuring bakal gaduh dinten anu saé. Abdi ngan ukur resep barangna. "

ngeunaan Lectrosonics
Terhormat pisan dina pilem, siaran, sareng komunitas téknis téater ti saprak 1971, Sistem mikropon nirkabel Lectrosonics sareng produk pamrosesan audio anu dianggo unggal dinten dina aplikasi kritis ku insinyur audio anu akrab sareng komitmen perusahaan pikeun kualitas, layanan palanggan, sareng inovasi. Lectrosonics nampi Akademi Élmiah sarta Téknis Téknis pikeun téknologi Digital Hybrid Wireless® na nyaéta produsén AS dumasar di Rio Rancho, New Mexico. Didatangan perusahaan online di www.lectrosonics.com


AlertMe