imah » wartos » LED Fresnel Dirékayasa kalayan Garansi Lima Taun
GUS 51 LED Fresnel CU

LED Fresnel Dirékayasa kalayan Garansi Lima Taun


AlertMe

DALLAS - 7 April 2021 - Pabrikan pencahayaan studio siaran di Amérika Serikat, PrimeTime Lighting Systems, ngawangun LED Fresnel anu langkung lami tibatan pabrik anu sanés. Luminaires dikembangkeun kalayan standar rékayasa anu pangluhurna sareng dijamin lima taun. PrimeTime mendesain sistem pendingin pasip anu ningkatkeun umur panjang LED Fresnel kelas komersil na anu dikenal salaku GUS 51 LED Fresnel, salian ti lengkep lampu LED studio na.

CEO PrimeTime, Glen Harn nyatakeun, "Kami keukeuh kana rékayasa anu unggul anu ngahasilkeun fitur sapertos 100% pendinginan pasip." Insinyur sora studio siaran ngahargaan fixtures LED PrimeTime jempé. Anu inovatif Gus 51 LED Fresnel cahaya studio siaran ngagaduhan kisaran fokus anu super-lega - tiasa diatur tina sudut sinar 11 ° anu ketat dina titik pinuh ka sudut lapangan 80 ° anu lega dina banjir pinuh. Harn nambihan, "Kami fokus kana komponén spésifikasi super luhur sapertos lensa Micro-Fresnel kami. Sistem lénsa kami kalayan élmu optik anu maju nyababkeun nyeuseuh cahaya anu paling gampang dipendakan dina LED Fresnel, kalayan kirang ti 2.8% turunna kacaangan ti tengah dugi ka luar. "

PrimeTime's GUS 51 LED Fresnel didamel tina 100% mesin, extruded, sareng aluminium anu kabentuk. Panto kandang dilebetkeun sareng fitur rotasi 360 derajat sareng tiasa dikonci dina unggal sudut. Fresnel ngagaduhan Indéks Konsistensi Lampu Televisi (TLCI) tina 98+ sareng 95+ CRI.

Produk PrimeTime diwangun pesenan di Dallas, TX kalayan bahan-bahan ampir sadayana sumberna di Amérika Serikat. Lampu PrimeTime direkayasa pikeun 100% pendinginan pasip. Harn yakin pisan kana kualitas produk LED na anu ngajamin aranjeunna salami lima taun.

Harn nambihan, "PrimeTime teras-terasan milari cara pikeun ningkatkeun produk urang - janten pangguna-friendly, performa langkung saé sareng langkung lami."

GUS 51 LED Fresnel ku PrimeTime

 

 

 

 

 

 

 

Ngeunaan PrimeTime cahaya Systems, Inc.

Dipikawanoh pikeun standar rékayasa anu inovatif sareng luhur, Systems cahaya PrimeTime  pabrik perlengkapan lampu LED kualitas-tingkat luhur, kelas komersial pikeun siaran tipi sareng industri audio-visual. Produk anu diwangun ku PrimeTime di Amérika Serikat tiasa dipanggihan dina siaran berita sareng set berita kabel, studio produksi, fasilitas konferensi video, tempat suci ibadah, studio siaran agama, studio olahraga universitas, kamar déwan kota sareng ruang kelas diajar jarak jauh di Amérika Serikat. Luminaires PrimeTime, kalayan jaminan lima taun, parantos dikenal langkung ti 25 taun pikeun pagelaran tinggi, daya tahan awét sareng kualitas.

###

 

 


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!