imah » wartos » Dipllo “So Long” Musik Pidéo, sareng Artist Cam Anyar, nganggo Blackmagic Design URSA Mini Pro sareng Blackmagic RAW

Dipllo “So Long” Musik Pidéo, sareng Artist Cam Anyar, nganggo Blackmagic Design URSA Mini Pro sareng Blackmagic RAW


AlertMe

Fremont, CA - June 24, 2019 - Desain ngumumkeun ayeuna yén "Jadi Long", video musik pang anyarna Diplo anu nampilkeun seniman nagara Cam, ditembak nganggo URSA Mini Pro 4.6K sareng ngagunakeun format Blackmagic RAW.

Dihasilkeun dina 2019 Stagecoach Festival di Indio, California, video sareng lagu nyaéta miang ti dasar EDM Diplo, nyandak léngkah anu jero kana genre musik nagara. Miangna kabuktian janten tangtangan anu pikaresepeun pikeun Sutradara Brandon Dermer.

Dipikenal kana pendekatan DIY na kanggo karyana, Diplo mendakan pidéo musik méja maot Dermer pikeun Nekrogoblikon di 2012, sareng janten kipas. Kadua parantos nyambut damel sababaraha proyék ti saprak, kaasup séri TV, "What would Diplo Do" kanggo Hulu.

Pikeun "Jadi Long," Diplo ngahontal kaluar sareng naroskeun ka upami Dermer museurkeun nyiptakeun pidéo anyar. "Kanggo ngadamel pidéo ngeunaan DJ anu maénkeun festival musik nagara," saur Dermer, "éta mangrupikeun salah sahiji pangalaman batu anu paling hirup dina kahirupan kuring."

Tim éta dipasihan aksés anu henteu pernah kantos ka Stagecoach. "Kami terang kami bakal ngagaduhan aksés gélo kana perkarangan acara sapertos teu aya anu kantos kantos, kecuali meureun Beyonce di Coachella."

Tujuanana ieu pikeun néwak pangalaman salaku jéntré-jéntré, kalebet vidéo kamer sareng ogé cuplikan dokumenter acara. "Ngalangkungan ieu, salah sahiji anu teu terang anu bakal diarepkeun kumaha Diplo bakal ditampi ku pamirsa Stagecoach. Kami hoyong nyarios sadayana dina kaméra. "

Ditémbak nganggo sababaraha kaméra, Cinematographer Wojciech Kielar hayang pisan ningali kumaha URSA Mini Pro sareng RÉM Blackmagic dibandingkeun sareng format anu sanés. Kielar ngoperasikeun hiji kaméra sareng operator na Justin Cameron nembak maké URSA Mini Pro. Mimitina Kielar nuturkeun latar belakang Diplo sareng Cam bari Cameron nangkep nembak kaéndahan sareng rupa-rupa cuplikan anu hadir. Pikeun konsér, kadua kaméra direbut pagelaran Diplo sareng Cam di panggung.

"Kami direkam dina Arri ProRes 444 sareng RAW Blackmagic," saur Kielar. "Kadua kaméra gaduh kisaran dinamis anu lumayan ageung sareng ngahasilkeun gambar anu saé."

Dermer sareng Kielar ngagunakeun sababaraha video musik sareng référénsi pilem nagara salaku inspirasi, sareng milih gaya anu narik raos tina Stagecoach bari ogé ngajaga jenuh EDM anu beunghar. "Kami nikah bagian anu pangsaéna tina rupa éta," saur Kielar, "sareng gaduh rencana pikeun masihan pidéo kana parasaan anu pikaresepeun, sedengkeun ogé jenuh warna salaku unggeuk kana gaya EDM." Éta péngkolan pikeun colorist Ryan McNeal pikeun nyiptakeun. tampilan final ngagunakeun DaVinci Resolve Studio.

Sanggeus damel sareng Dermer sareng Kielar sacara umum dina jaman baheula, McNeal ngarasa anjeunna ngagaduhan raos kuat pikeun tujuanana pikeun pidéo. Anjeunna mendakan kombinasi getaran musik nagara anu unik sareng gaya pilem. "Kami nganggo sisikian beurat sareng sorot haneut pikeun ningkatkeun tampilan pilem éta," saur McNeal, "sarta kuring tetep paparan umum tina nada nada sareng bayangan anu handap pikeun parasaan négatip langkung kandel."

Ngagabungkeun BKAR Blackmagic sareng format anu sanésna gampang dibuktikeun dina DaVinci Resolve. Rentang dinamikna masihan seueur kisaran pikeun McNeal, sareng dina tungtungna yakin panuduh moal tiasa ngabédakeun bédana. "Salawasna senang damel sareng gambar anu saé ti Brandon sareng Wojciech," saur McNeal. "Sareng Diplo dina pidéo musik nagara? Aya naon anu henteu resep? "

Pencét Fotografi

Poto produk tina URSA Mini Pro sareng DaVinci Ngalereskeun Studio sareng anu sanésna Blackmagic Desain produk nu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com


AlertMe