imah » jobs » nu mingpin pausahaan

Bubuka proyék: Diréktur


AlertMe

nu mingpin pausahaan

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kami milarian sutradara anu gairah sareng sumanget kalayan pangalaman sateuacana ngarahkeun pilem Asia Amérika, pilem pondok atanapi proyek - pikeun pamotretan pilem pondok dina Oktober, mimiti Nopémber.

Pilem ieu dilakukeun pikeun Kompetisi HBO APA Visionaries.

Pilem pondok anggaran pondok, posisi PAID. Némbak di Los Angeles. Calon anu kataji, punten kirimkeun reel atanapi waktos baheula sareng neruskeun.

Inpo nu leuwih:

Judul: "Biru."

Nada: Sujang dina drama / nyiksa.

Logline: Saatos dihukum jasa masarakat kusabab kalakuan salah, saurang nonoman Cina ngora mendakan dirina di bumi jalma kolot, dimana anjeunna mendakan arti kawani anu sajati.

Produksi: Ahir Oktober / Awal Nov

Goal: Pendek anu lengkep réngsé ku Dec 1st pikeun Kompetisi HBO APA Visionaries

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)