imah » jobs » nu mingpin pausahaan

Bubuka proyék: Diréktur


AlertMe

nu mingpin pausahaan

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kami milarian sutradara anu gairah sareng sumanget sareng pangalaman sateuacana ngarahkeun film Amérika, film pondok atanapi proyék - pikeun pamotoan pilem pondok akhir bulan Oktober, awal Nopémber.

Pilem ieu dilakukeun pikeun Kompetisi HBO APA Visionaries.

Pilem pondok anggaran pondok, posisi PAID. Némbak di Los Angeles. Calon anu kataji, punten kirimkeun reel atanapi waktos baheula sareng neruskeun.

Inpo nu leuwih:

Judul: "Bulao."

Nada: Sujang dina drama / nyiksa.

Logline: Saatos dihukum pikeun layanan masarakat pikeun misdemeanor, saurang rumaja Tiongkok ngora ningali dirina di bumi jalma anu lami, dimana anjeunna nyayogikeun makna anu leres.

Produksi: Ahir Oktober / Awal Nov

Goal: Pendek anu lengkep réngsé ku Dec 1st pikeun Kompetisi HBO APA Visionaries

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)