imah » jobs » Sinematographer / Diréktur Fotografi

Bubuka proyék: Cinematographer / Diréktur Fotografi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Intan Productions
location: Richmond VA US
Tanggungjawab pikeun ngajaga, ngawangun, ngatur sadaya inventaris pidéo. Dina kalungguhan ieu anjeun bakal damel caket sareng Diréktur Produksi kami pikeun sumping ...

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)