imah » jobs » Sinematographer / Diréktur Fotografi

Bubuka proyék: Cinematographer / Diréktur Fotografi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Intan Productions
location: Richmond VA US
Tanggungjawab pikeun ngajaga, ngawangun, ngatur sadaya inventaris pidéo. Dina kalungguhan ieu anjeun bakal damel caket sareng Diréktur Produksi kami pikeun sumping ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)