imah » jobs » Diréktur Fotografi

Bubuka proyék: Diréktur Fotografi


AlertMe

Diréktur Fotografi

Kota, Propinsi
Southern CA
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Neangan kagiatan olahraga DP kanggo acara di awal Nopémber. Daerah SoCal, sigana awal Nopémber. Hiji acara dinten. Peryogi kapicil pelengkap sareng kaulinan anu biasa, GoPro, drone, sareng sajabana Kamampuhan kanggo ngeusian awak leutik (PA / DIT, audio) mantuan tapi henteu kedah.

Kirim reel upami ngahudang.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)