imah » jobs » Diréktur Fotografi

Bubuka proyék: Diréktur Fotografi


AlertMe

Diréktur Fotografi

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
11 / 10 na 11 / 11
Gaji / Rate
$ 300 / dinten
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
larapkeun ku
11 / 10 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian DP di proyek MV kami, moto dina Nopémber 10 sareng 11, dua dinten.

Mapay $ 300 / dinten. Punten kirimkeun hanca sareng reel anjeun.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)