imah » jobs » Diréktur Fotografi

Bubuka proyék: Diréktur Fotografi


AlertMe

Diréktur Fotografi

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
11 / 10 na 11 / 11
Gaji / Rate
$ 300 / dinten
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
larapkeun ku
11 / 10 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian DP di proyek MV kami, moto dina Nopémber 10 sareng 11, dua dinten.

Mapay $ 300 / dinten. Punten kirimkeun hanca sareng reel anjeun.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)