imah » jobs » Diréktur Fotografi

Bubuka proyék: Diréktur Fotografi


AlertMe

Diréktur Fotografi

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
Atlanta, ga
waktu
Minggu ka 2 Méi
Gaji / Rate
Negotiable
Proyék disalabarkeun dina
03 / 29 / 21
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian jabatan mulai Minggu ka 2 Méi di luar ATL. DIBAYAR. Non-Union tapi tiasa dibandingkeun sareng Tingkat 0 sareng Tingkat 1.

Pilem ieu dianggarkeun handapeun $ 1M, sareng harga na saluyu sareng éta.

DP, Desainer Produksi, Koordinator Produksi

MANAGER LOKASI (Mimitian minggu payun)

WAJIB LOKAL ATL

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!