imah » jobs » Diréktur kreatif

Bubuka proyék: Diréktur Kreatif


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Krystal | Perusahaan Krystal
location: Dunwoody GA US
Ngarahkeun pucuk poto, produksi video, kunjungan lokasi, sareng tahap pengembangan kreatif. Diréktur Kreatif janten pamimpin pamikiran sentral dina…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)