imah » jobs » Diréktur seni / desainer Senior

Bubuka proyék: Diréktur Rupa / desainer Senior


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Kindle Communications
location: Chicago IL US
WS Rendra di Adobe Kreatif Suite a must, Saatos Balukar, sketsa na Hype hiji tambah, PowerPoint hiji tambah utama. Kindle Komunikasi, hiji agénsi komunikasi internal ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)