imah » diulas » Diréktur Senior Ngaran Lawo Phil Myers of IP Systems

Diréktur Senior Ngaran Lawo Phil Myers of IP Systems


AlertMe

Phil Myers geus ngagabung Lawo, Pamingpin global pikeun téknologi inovasi disetir keur industri siaran, salaku Diréktur Senior of IP Systems (posisi nu nembe dijieun). Tugas baris difokuskeun IP portopolio produk na téhnologi core ngembangkeun peuntas Lawo bisnis ogé ngarojong simkuring Panaséhat kalawan arah strategis sarta téhnologi. janjian asalna dina waktu penting dimana industri siaran anu gancang ngarobah sarta ngembangkeun IP ieu kantos-ngembang.

"Kami pohara bungah boga Phil gabung tim urang," responds Phillip Lawo, CEO"" Kanyaho-Na éksténsif tina eco-sistem siaran, gandeng ku pangalaman real-dunya deploying sistem IP nyieun Phil salian berharga pikeun tim manajemen dieu di Lawo mangsa ieu tumuwuhna gancang ".

Myers nyaeta Samaun seasoned nu geus dilaksanakeun peran salaku manajer produk IP pikeun Sam (Snell Advanced Media) Jeung Jukut Valley, a Belden Brand. Kitu ogé, undertaken manajemén produk teknis na Kepala posisi Téhnologi di pinnacle Systems Inc. (kiwari bagean ti karanjingan Téhnologi), Sony sarta CVP. Lawo nyaéta raksasa dina industri siaran, renowned keur na mimiti di jaringan kelas, kontrol, audio jeung téhnologi video, berkembang manufaktur basis IP sistem na leyuran pikeun siaran jeung produksi pos, kitu ogé kinerja hirup jeung aplikasi sandiwara. Kisaran produk ngawengku sababaraha kontrol jeung ngawaskeun sistem-unggul pangajén, konsol audio Pergaulan digital, routers, parabot processing video ogé solusi pikeun infrastructures A / V basis IP na sistem routing.

Myers commented on posisi anyar na: "Ieu hébat janten bagian tina tim kalayan misalna hiji visi hébat ngeunaan masa depan industri urang na anu boga komitmen, gairah, jalma bener, tur ngarah-ujung audio, video, jaringan jeung kontrol téknologi IP pikeun ngahontal visi ieu, pikeun kapentingan klien urang. Inspirasi sarta inventiveness tina Lawo jalma, gandeng ku drive na tekad maranéhanana, anu revolutionizing cara siaran jalan. "

kira-kira Lawo
Lawo desain na manufactures pioneering jaringan, kontrol, audio jeung téhnologi video pikeun siaran jeung produksi pos, kitu ogé kinerja hirup jeung aplikasi sandiwara. Produk kaasup kontrol jeung ngawaskeun sistem, konsol audio Pergaulan digital, routers, parabot processing video ogé solusi pikeun infrastructures A / V basis IP na sistem routing. Sadaya produk anu dimekarkeun di Jerman sarta dijieun nurutkeun standar kualitas pangluhurna di markas parusahaan di Rhine lebak kota Rastatt, Jerman. Pikeun émbaran tambahan, mangga buka pausahaan online di www.lawo.com.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!