imah » jobs » Diréktur Media Sosial & Eusi Digital

Bubuka proyék: Diréktur Media Sosial & Eusi Digital


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Gembala AI LLC
location: San Juan PR US
Pangalaman produksi video. Tulisan Ghostwrite sareng nyerat skrip kanggo video, podcast, wawancara, jsb. Mantuan ku menembak langsung & ngahasilkeun video pikeun Facebook…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)