imah » Lahirna eusi » Siaran Asia 2016 Ihtisar

Siaran Asia 2016 Ihtisar


AlertMe

Da Resort 1Ku kituna kuring gé meunang ka Singapura, sacara harfiah, poé saméméh kuring ditinggalkeun (16 waktu sajam bédana, Anjeun nyaho), sababaraha poé méméh 2016 Broadcast Asia Tembongkeun. Taman Kota boga loba nawarkeun traveler intrepid na mah hayang ngawenangkeun sababaraha waktu pikeun ngaluyukeun jeung jet lag na soak-di sababaraha tempat wisata lokal sateuacan némbongkeun-up caang jeung mimiti dina acara ieu multi-média dina 31st.

Inggris anu diucapkeun ka unggal madhab sarta tanda anu dina basa Inggris, sakumaha ogé. Kalayan ngomong yén, éta gé jadi kaluar dina sistem angkot beredar Singapura urang ningali wisata, dimimitian di Resort sorangan, dimana kuring bakal ningali Museum ArtScience jeung Marina Bay Sands Skypark - a titik vantage pikeun nyokot di sakabéh kota. Ti skypark, Kuring gé bisa ningali impressive sasak ganda helix, port, anu Kebon ku Bay, sarta skyline Singapura rongkah! Abdi hoyong nyandak-di SMA teh jero salah sahiji mobil dina Singapura Flyer, kabayang observasi buta panglegana ... Abdi hadé ninggalkeun acrophobia mah asal keur hiji! Chinatown ... nu Kuartal Arab ... distrik Kolonial na, tangtosna, abdi miharep kuring gé kudu cukup waktu nganjang ka dunya-renowned Singapura Smithsonian!

Alatan status salaku salah sahiji opat lodaya Asian, Singapura mangrupa lokasi idéal pikeun imah acara ieu. TheDa Resort 4 némbongkeun sorangan nyokot tempat di Marina Bay Sands Resort / Kasino / puseur Pameran-Konvénsi - 8 miliar dollar Resort ieu téh pangalaman monumental ku sorangan. The Broadcast Asia Tembongkeun ngadorong sakabeh pangalaman Marina Bay Sands lengkep ngaliwatan luhureun pikeun kuring; téh mangrupa tempat fabulous pikeun acara hebat!

Acebil, Blackmagic, Cine Equipment Pte Ltd, db Elettronica, Edgeware, Enco Systems Nyarita, Vizrt, Wellav Panyiaran Ltd., Xor Media Limited, Yamaha Musik, Zycast Téhnologi Inc. jsb jsb jsb ratusan jeung ratusan pausahaan media wétan jeung kulon - ti A nepi ka Z - boga ayana di dieu, kalawan Marina Bay Sands nu geulis salaku nu backdrop mun acara kieu na sabenerna tetempoan ka behold.

Aya loba ngajajah dina acara 4 poé ieu, sangkan hayu urang ngawitan ku megatkeun acara nepi kana kategori sababaraha / highlights:

Diwanohkeun dina 2015, anu TV madhab! wewengkon éta saperti kasuksésan stunning yen ayeuna teh geus diasupkeun permanén kana acara. Liniér sarta non-linier siaran geus dicokot hiji kabisat buta ka hareup, OTT na leyuran multi-layar abound dieu.

Sinématografi / Film / Produksi highlights motong-ujung parabot produksi gambar gerak jeung software. pausahaan Top bakal exhibiting sababaraha téknologi perdana di dieu, jeung maranehna hayang pisan ngabantu studio Anjeun unggul.

Profésional Audio téhnologi 2016 expertly dasi dina bagian karungu tina pangalaman média pinuh pikeun industri jeung panongton na. Ngubaran Ceuli anjeun pikeun spéktrum audio pinuh ti 20 Hz nepi 20,000 Hz! pamingpin tech audio tina sagala di sakuliah dunya téh di dieu pikeun demonstrate wares maranéhanana sarta ngabantu pituduh studio Anjeun nuju sukses dina sakabéh aspék endeavors karungu Anjeun.

Christopher Craker

Christopher Craker

Pos | Hub Produksi boasts belas béda seminar / pidato kajadian unggal poé di 2016 Broadcast Asia Tembongkeun ti 11: 15 ngaliwatan 4: 00 ngaliwatan kursus tilu poé mimiti Ngulik média ieu. Taya ceramah anu terus-terusan, jadi pastikeun pikeun ngajadwalkeun taliti! speaker unggul pangajén ieu dibasajankeun sadayana sakuliah spéktrum pos produksi - ti Colorists mun Direksi. Ngalaman kaahlian maranéhna, babagi wawasan maranéhanana, tingali parabot maranéhanana, diajar téknik maranéhanana!

A Samaun Industri abad-saparapat filmmaker Marco Solorio, Pangarang jeung

Marco Solorio

Marco Solorio

spiker internasional, bakal aya; Christopher Craker, baheulana mangrupakeun Senior Wakil Présidén Sony BMG Masterworks anu geus bieu pikeun Oscar sarta sababaraha Grammys, ogé bakal aya; sakumaha bakal Dave Whitehead - Samaun abad-saparapat sejen, Saha a desainer sora jeung komposer, sanggeus dikeureuyeuh film kayaning The Lord ti Cingcin trilogy, The Hobbit trilogy, Elysium, Raja Kong sarta loba batur. Salapan veterans luhur-industri lianna buleud kaluar roster pembicara.

Dave Whitehead

Dave Whitehead

fitur séjén anu 2016 Broadcast Asia Tembongkeun mangrupakeun runtuyan 7 dipandu téhnologi Tours nu kajadian antara 11 ngaliwatan 3 sapopoé. Tiap acara pitur runtuyan sababaraha 10-menit demonstrasi swasta ti set husus tina pilih exhibitors dumasar kana téma unggal wisata.

Kabéh tur ieu haratis sarta unggal pamilon kedah nembongkeun up 15 menit awal. The Tour munggaran nyaéta pikeun TV madhab Salasa ti 1: 30 mun 3: 00; tur Rebo urang téh: IP Broadcasting ti 11: 00 mun 1: 30, sarta 4K / UHD ti 1: 30 mun 3: 00; Kemis nyaéta: Live Produksi ti 11: 00 mun 1: 30, lajeng a ulang tina Tuesdays TV madhab wisata ti 1: 30 mun 3: 00. Jumaah cik wisata ku ulang tina Rebo urang IP Broadcasting ti 11: 00 mun 1: 30, lajeng nu wisata final Digital asset Manajemén ti 1: 30 mun 3: 00. Pilihan tina wisata timer dipandu dina téknologi lianna anu aya dina kaayaan husus.

jaringan: The Power jejaring panarimaan dibuka mun kuningan luhureun hiji organisasi urang wungkul, tapi kudu aya sieun! execs lianna masih bisa partake tina sababaraha kasempetan jejaring disusun dua pilihan séjén: nu VIP jejaring lounge nyaeta sadia pikeun Upper Level executives na Special Cisarua, sarta tungtungna di Online Program cocog Usaha nyaeta sadia pikeun saha.

The credo di 2016 siaran Asia Tembongkeun ieu "integral tina Panyiaran, ngalaman Kandungan". TopDa Resort 5 Merek na anjog multimedia personalities nyieun ieu nu acara internasional hadir pikeun industri siaran. Ngagabungkeun Wétan sarta téknologi Kulon jeung philosophies geus nulungan catapult industri salaku sakabeh arah abad 22nd! kamajuan Universal kieu kahijian jeung inovasi.

Ngeunaan Singapura jasa paméran

Singapura paméran Layanan organizes portopolio of tradeshows internasional porsi industri Komunikasi, Téknik, mesin na Otong. acara na konsistén mikat tingkat luhur partisipasi peuntas laut kalawan exhibitors asing akuntansi for nyak 80% tina acara lanté. Singapura paméran Layanan mangrupakeun anggota Allworld paméran Alliance, jaringan global kalawan leuwih kantor 50 di sakuliah dunya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka website.


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)