imah » 2014 NAB Tembongkeun » Siaran Darso ngahasilkeun Dina The Awan di #NABShow kalawan Panyiaran dilarang @forbiddentech

Siaran Darso ngahasilkeun Dina The Awan di #NABShow kalawan Panyiaran dilarang @forbiddentech


AlertMe

Hajat on delivering nu mutlak pangalusna sarta panganyarna dina warta Industri studio sarta informasi, majalah online - www.broadcastbeat.com - anu announcing partnership na kalawan Panyiaran dilarang - panyadia tina Edit Platform hi-tech Awan-Dumasar "FORscene. "

Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) Maret 25, 2014 - "Broadcast Darso Magazine" ieu Maskumambang ku dilarang Panyiaran. - Birokrat of "FORscene"(Basis Awan Edit Platform) jeung produk lianna, kayaning" Clesh "(Video na Kandungan Service Sharing).

"Workflows basis Awan nu jadi beuki kaprah saperti téhnologi sarta speeds Internet kanaékan," nyatakeun Ryan Salazar, Broadcast Magazine Darso NU NGADEGKEUN sarta Kapala Editor. "Keur bisa ngédit eupan ti browser Web lajeng dikabaran yén eusi ka mana eta perlu balik ngaheéat duanana waktu jeung duit berharga, mere produser eusi kamampuhan pikeun maksimalkeun pungsi sumberdaya maranéhanana."

dilarang Panyiaran sarta Broadcast Darso Magazine geus ngagabung pasukan pikeun 2014 upcoming NAB Tembongkeun di Las Vegas, Nevada, April 5-10, 2014 di Las Vegas Konvénsi Center. Dilarang baris nyadiakeun dumasar-awan platform na rohangan ngédit-unggul pangajén na keur Broadcast Darso dina lokasi awak video Magazine di Las Vegas sarta fasilitas pos-produksi jauh maranéhna lokasina di Fort Lauderdale, Florida. awak bakal némbak video lajeng unggah kana awan antara pucuk. fasilitas produksi siaran Darso di Fort Lauderdale lajeng bakal ngamimitian ngédit éta footage dina awan nu liwat Panyiaran dilarang ' FORscene platform na rohangan ngédit.

A platform basis web ngamungkinkeun aplikasi hardware-bebas sarta pamakéan instan. Sababaraha pamaké bisa ngakses eusi kapan / mana, sahingga ieu pamungkas dina leyuran jaringan workflow pos-produksi. Sarta alatan éta SaaS ( "Software sakumaha Service a") ku fee bulanan, teu boga ongkos nepi-hareup mahal tur speed sarta efisiensi ieu dugi ukur ku sambungan Internet.

strategi workflow pos-produksi béda pikeun siaran, olahraga sarta aplikasi warta assure a integrasi seamless kalawan sistem lianna gancang sarta gampang.

Éta datang. Taya deui bakal Anjeun kudu salempang ngeunaan ngamutahirkeun software Anjeun, alatan software dumasar-awan ieu salawasna diteundeun up-to-date jeung révisi ayeuna; atawa baris anjeun kudu ngeureunkeun workflow pikeun ngapdet atawa salempang ngeunaan eusi nu disimpen dina format warisan tinggaleun jaman. Kanyataanna, bakti dilarang Panyiaran 'pikeun nasabah geus nembe ngakibatkeun fitur anyar sarta integrations pikeun platform-ngarah pasar na. Kabéh fitur anyar, sakumaha ogé dilarang urang logo anyar jeung branding, bakal di tampilan di 2014 NAB Tembongkeun di stan SL5305.

Ngeunaan dilarang Panyiaran purwakarta
dilarang Panyiaran purwakarta mangrupa parusahaan téhnologi-unggul pangajén anu tumuwuh sarta delivers solusi dumasar-awan pikeun video pos-produksi kolaborasi. produk andalannya anak, FORscene, Mangrupa salah sahiji paling canggih dumasar-awan video platform pos-produksi di dunya. Dibuka dina IBC di 2004, FORscene geus dipaké pikeun asup, edit, marios, sarta nyebarkeun leuwih ti 3 juta jam tina eusi video profésional. Dicutat dina London Bursa Saham Alternatif Investment Market, dilarang mitra Panyiaran kalayan média tinggi-profil na organisasi téhnologi kaasup Atos, BIM, deltatre, EVS, Sarta Key Code Media pikeun tebih ngahontal kana pasar global. Inpo ngeunaan FORscene bisa kapanggih dina www.forscene.co.uk. Inpo ngeunaan Panyiaran dilarang bisa kapanggih di www.forbidden.co.uk.

Siaran Darso Magazine weruh hiji produk hébat sarta bangga bisa partnered kalawan kitu teguh téhnologi rupa sakumaha dilarang Panyiaran. www.forbidden.co.uk/.

kontak:

Magazine siaran Darso

Telepon: (855) 44-BBEAT
Fax: (954) 233-1978

email: [EMAIL PROTECTED]

www.broadcastbeat.com

###


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

Leave a Reply

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!