imah » 2016 NAB Tembongkeun » Siaran Darso Magazine Dingaranan produsen NAB Tembongkeun hirup

Siaran Darso Magazine Dingaranan produsen NAB Tembongkeun hirup


AlertMe

Siaran Darso Magazine bakal ayana utama di 2016 NAB Tembongkeun via staf anak, featuring crews pilem roving, sinyalna média sosial jeung "live-blogging" April 16 - 21, 2016.

Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) Januari 5, 2016 - Broadcasting hirup tina NAB Tembongkeun Studio salah, dimimitian Minggu April 17th ngaliwatan Kemis April 21st, Magazine Darso Broadcast bakal glow kalayan acara. Leuwih anggota awak 30 bakal kanvas nu puseur konvénsi (remoting deui ka siaran live) kana www.nabshow.com jeung www.broadcastbeat.com - bari nyadiakeun sengit, sinyalna online real-time via Facebook, Periscope, Twitter, YouTube jeung tempat sosial sejenna ... urang gé janten madhab rék jadi.

NAB Tembongkeun® mangrupakeun panggedena media elektronik acara nutupan filmed hiburan di dunya tur ngembangkeun, manajemén jeung kiriman eusi sakuliah sadayana mediums. Kalawan leuwih ti 103,000 Hadirin ti nagara 166 na 1,700 + exhibitors, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun media digital sarta hiburan. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, NAB Tembongkeun nyaeta imah solusi nu transcend siaran tradisional jeung nangkeup pangiriman eusi ka alat anyar dina cara anyar.

Tema pikeun 2016: "Siap, siapkeun, UNLEASH: Téhnologi nyambung, Kandungan seger, pangalaman immersive" - ​​Ngalamar cara pikeun strategize, nyieun, nganteurkeun, ngahibur, brand, sambungkeun, ngadidik, untung meunang dina Dunya Digital.

"Industri média jeung hiburan geus jadi unleashed. Dinamis inovasi sarta motong-ujung téknologi anu shattering wates of eusi na lawang nepi kasempetan limitless. NAB Tembongkeun® mangrupakeun hiji-hijina tempat pikeun megatkeun bébas tina pamikiran konvensional tur muka pikiran anjeun "Tempo leuwih dina.: www.nabshow.com/attend/show-overview.

Kalawan 90 + taun kapamimpinan industri, nu Tembongkeun ngawakilan leuwih ti $ 19.8 milyar dollar di purchasing Power dina loka, nyebarkeun-kaluar ngaliwatan 1 Million kaki Square ruang.

"Cicih reueus, sakabéh urang di Broadcast Darso anu bungah bisa ngahasilkeun NAB Tembongkeun program hirup keur 2016 Tembongkeun. Unggal taun, NAB Tembongkeun geus jam-dipak jeung pangalusna bakat jeung industri luminaries - ti CEO urang jeung pisan techs anu dianggo kalayan tur jieun gaib - sakabéh saha anu hadir dina forum ieu, nyadiakeun anu pangalusna jeung paling ayeuna informasi industri geus nawarkeun! rencana urang téh pikeun mawa sinyalna online panghadena sangkan éta jalma anu teu tiasa hadir bakal ngarasa jadi lamun maranéhna geus mibanda kami, saha jalma anu mibanda kami bakal boga rasa sanggeus ditempo MORE! dipepelingan? Cicing blogged-di terasrasakeun numpak "-. Ryan Salazar, Editor Dina-Kapala, Broadcast Darso Magazine.

Lokasina di 3150 Paradise Jalan di Las Vegas, Nevada, anu Las Vegas Konvénsi Center (LVCC) nyaeta salah sahiji fasilitas pasamoan paling modern jeung hanca di dunya - struktur 3.2 juta kuadrat-suku ayana dina jarak pondok tina langkung ti 100,000 tamu kamar. Dioperasikeun ku Las Vegas Konvénsi sarta datang Otoritas (LVCVA), pusat aya alusna-dipikawanoh diantara professional industri pikeun versatility na. Meungkeut LVCC, nu Las Vegas Hotel na Kasino fungsi minangka imah pikeun NAB Tembongkeun Bubuka, Luncheons sarta sababaraha acara lianna.

ngeunaan NAB

Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

Ngeunaan Broadcast ngéléhkeun Magazine

Magazine Darso siaran téh ngarah ieu publikasi global bulanan industri urang, featuring artikel ku insinyur dialam maranéhanana di dagang, mere moal ukur peer-to-peer wawasan dina émbaran teknis nu perkara paling dina rarancang, ngawangun & pangropéa sahiji siaran & produksi fasilitas di jaman digital, tapi ogé bahan anu patali jeung atikan & latihan, branding na generasi kalungguhan - maturan solusi anu ngabantu professional unggul dina pakasaban maranéhanana sarta tetep ngical paralatan di kabaran ku pasar. Siaran Darso Magazine boga sambungan pisan firms Hubungan publik luhureun, kaasup organisasi kawas NAB, SMPTE, NATAS, SBE Broadcast Darso Magazine nyadiakeun logins langsung kana sistem backend sahiji website, mere pangabisa ngaleupaskeun warta hirup (24 / 7) tanpa interaksi manusa. Siap miara kaliwat jeung ngajajah ayeuna, bari Ngajalajah masa depan média komunikasi, Magazine Darso Broadcast nyaeta pituduh Anjeun.

kontak:

Ryan Salazar

Telepon: (855) 44-BBEAT, Ext. 700

email: [EMAIL PROTECTED]

www.broadcastbeat.com

###


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!