imah » diulas » Siaran Darso Awards Datang ka @IBCShow! #IBC2014

Siaran Darso Awards Datang ka @IBCShow! #IBC2014


AlertMe

Salawasna bringing anjeun teh mutlak pangalusna sarta panganyarna dina warta Industri studio sarta informasi, www.broadcastbeat.com geus ngumumkeun yén Broadcast Awards Darso datang ka 2014 IBC Tembongkeun dina Amsterdam!

Ft. Lauderdale, FL (GCOMM): "Broadcast Darso Magazine" terus mingpin jalan ku lauding maranéhanana pausahaan industri studio keur advancements di sawah jeung inovasi unik dina produk jeung jasa.

The "Broadcast Awards Darso" bakal dibikeun ka pabrik di 2014 IBC Tembongkeun dina Amsterdam. Sababaraha kriteria ditilik bakal kaasup originalitas, pamutahiran on téhnologi aya, qualities inventive sarta naha téhnologi ieu taneuh-pegatna na hiji kamajuan.

Siaran Darso Magazine bakal fitur produk unggul (s) sarta jasa (s) dina artikel samemeh, nalika jeung sanggeus éta 2014 IBC Tembongkeun dina Amsterdam! Sajaba ti, winners sarta sababaraha nominees bakal diumumkeun dina karek ngumumkeun Publikasi Digital Broadcast Darso Magazine urang nu diatur pikeun ngjalankeun ku Séptémber 1, 2014.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal nominating hiji produk atawa jasa keur
Siaran Darso Awards di 2014 IBC Tembongkeun, kontak:

redaktur @ broadcastbeat.com

www.broadcastbeat.com

ibc300x250_exhib14

###


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

Leave a Reply

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!