imah » wartos » Siaran Pix ngabagéakeun Kevin Pangeran salaku Présidén jeung CEO Anyar

Siaran Pix ngabagéakeun Kevin Pangeran salaku Présidén jeung CEO Anyar


AlertMe

Billerica, Massachusetts - siaran Pix™ dinten ngumumkeun Kevin Pangeran bakal gabung di parusahaan salaku Présidén jeung CEO, kitu ogé mangrupa anggota Déwan Direksi, éféktif Oct. 1. Anjeunna bakal sukses Steve Ellis, anu geus instrumental di kasuksésan parusahaan ngaliwatan 30 bulan kaliwat sarta pribadi mingpin usaha rekrutmen pikeun Pangeran.

"Urang téh saukur thrilled yén Kevin geus sapuk mingpin fase hareup tumuwuhna parusahaan, yayasan nu geus jadi ably diteundeun ku Kevin PrinceSteve," ceuk Robert Flory, lulugu. "Kevin brings ka posisi kritis pangalaman, pangaweruh, jeung kaahlian jeung ngagancangkeun ngembangkeun éta."

Pangeran mangrupakeun pamimpin di pamaké téknologi awan keur grafik tipi siaran, sanggeus ngadegkeun tersukses kreasi eusi na distribusi sistem di dunya pikeun siaran na pos komunitas. Saacanna na Kevin Pangeranjanjian, Pangeran éta Wapres senior pembangunan bisnis keur ChyronHego, Dimana anjeunna dimekarkeun hubungan kalayan MLB Advanced Media nyadiakeun téhnologi nu kiwari drive Statcast Sistim kipas Dursasana unik MLB urang. Anjeunna saacanna kungsi dilayanan salaku Presiden of Hego AS, Inc., nu dihijikeun sareng Chryon di 2012.

Pikeun leuwih ti genep taun, Pangeran éta COO of Chyron Corp, dimana anjeunna mingpin dinten-ka poé operasi global parusahaan panalungtikan produk na ngembangkeun, marketing, sarta ngembangkeun perusahaan. Anjeunna saméméhna diayakeun posisi konci dina pinnacle Systems, Inc., dimana anjeunna jawab garis Deko of Generators karakter tur ngembangkeun hiji sistem na rohangan ngédit disebarkeun keur CNN jeung siaran nasional lianna. Bari di wijaksana Logika, Pangeran dijieun sarta dimekarkeun tim manajemen produk pikeun hirupkeun na Inferno sistem épék compositing digital, sarta dimekarkeun Seuneu na Haseup NLE épék sistem. Pangeran oge dilayanan salaku Presiden of Alpha Gambar, Inc.

"Tujuanana mah mun ngagunakeun wawasan téhnologis kuring jeung kaahlian operasional pikeun nguatkeun budaya Broadcast Pix ngeunaan inovasi, dilegakeun parusahaan kana pasar anyar, manjangkeun portopolio produk na, sarta ngamekarkeun jangkauan global," ceuk Pangeran.
Ellis baris tetep jeung parusahaan salaku wakil presiden tina jualan, fokus dina rekening konci na partnerships OEM bari menata tim jualan. Anjeunna oge baris neruskeun ngawula kana direksi.

"Tukang abdi aya dina jualan - na jeung Kevin gabung tim, abdi bakal tiasa museurkeun perhatian kuring dina usaha jualan kami," dipedar Ellis. "Bringing batur dina dewan anu tiasa dianggo kalayan rékayasa sarta manajemén produk pikeun ngagancangkeun ngembangkeun produk urang bakal ngidinan kami pikeun mawa leuwih produk pikeun pasar sarta nambahan metrics kritis ka kabutuhan operasi dinten-ka poé sarta jangka panjang urang."

Ngeunaan Broadcast Pix Diadegkeun dina 2002, Broadcast Pix teh pamimpin di switchers produksi terpadu kalayan siaran, perusahaan, atikan, pamaréntah, agama, olahraga, ngalirkeun, sarta para nasabah radio visual dina leuwih ti nagara 110. Ti sistem ci kalawan integrasi tungtung-to-tungtung ka sistem badag skala keur tinggi-tungtung Productions hirup, Broadcast Pix switchers Fitur béntés Control, kombinasi dipaténkeun tina téhnologi automation sarta parabot kinerja ngaoptimalkeun workflows. Unggal switcher ngawengku dual-kanal CG jeung klip toko, ClearKey chromakey sarta susunan maya, dumasar-file macros, kontrol alat éksternal, sarta customizable multi-pintonan. Siaran Pix ogé nawarkeun ReVue sistem gerak slow, FX3D real-time 3D grafik, Rapid CG dinamis grafis software playout, VOX software automation radio visual, sarta pilihan kontrol dipaténkeun pikeun switchers na. Diajar di www.broadcastpix.com.

Siaran Pix mangrupakeun mérek dagang ti siaran Pix, Inc. dipaténkeun. Made in AS.


AlertMe