imah » Taliwang eusi » Siaran Leyuran delivers siaran jeung Multimedia infrasturktur mun Otkrytije sarena

Siaran Leyuran delivers siaran jeung Multimedia infrasturktur mun Otkrytije sarena


AlertMe

Spartak Moscow urang Otkrytije sarena - Broadcast Leyuran GmbH parantos kalayan hasil dikirimkeun Broadcast- na multimedia-Infrastructure

Bingen, Jerman, 18 Juni 2015 -Siaran Leyuran GmbH hasil rencanana sarta dikirimkeun kaayaan-of-nu-seni broadcast- na multimedia-infrastructure mun Otkrytije sarena, imah anyar klub maén bal Spartak Moscow. pakalangan kedah ngaktipkeun investor -na pikeun ngamekarkeun aliran sharing anyar ku ngagunakeun téhnologi fléksibel tur modern. Sajaba sagala téhnologi kedah rencanana sasuai jeung peraturan FIFA saprak stadion téh tempat salila FIFA Dunya Piala 2018. Kajadian kahiji anu lumangsung di pakalangan éta hiji cocok bal muka dina bulan Séptember 2014 na proofed kabeh sistem sakumaha kuduna.

Saterusna parusahaan dianalisis kabutuhan investor sarta dirojong tim tata kalayan kaahlian na nalika eta sumping ka hiburan, siaran na multimedia solusi. Proposing sistem manajemen eusi media tunggal, sahingga kauntungan maksimum tina iklan jeung sebaran sakuliah sakabeh arena. Hartina sakabéh sistim audio jeung video nu dikelola ku hiji puseur kontrol multifunctional.

pertimbangan dasar dina perencanaan konsép sarta Profitability stadion urang fokus kana pamakéan fléksibel tur distribution sadaya sadia multimedia eusi ka saluran nu kasayagi jeung nu bakal datang.

Hal ieu nyababkeun pangwangunan hiji Broadcast dikombinasikeun jeung multimedia Sistim handapeun manajemen salah Media Control Room. Infrastruktur siaran TV kaasup 4K,

HD-pre-cabling kalawan posisi kaméra 37, 8 TV-Studios, disadiakeun aréa pencet, aréa dicampur, wewengkon wawancara flash, posisi commentary, dilengkepan TV-sanyawa kalawan panels stadion terminasi. sadaya multimedia Sistem anu junun dina fase kaasup layar buta LED video, LED pitch perimeter, sistem audio alamat publik, mobile-TV ogé Media Sosial.

Dalapan saluran stadion TV bareng jeung Digital Signage anu disebarkeun di mana wae kombinasi layar tur zona mun 170 layar LCD dina pakalangan. Hiji bagian krusial proyék ieu consultancy on multimedia workflows sarta sebaran eusi dina mangsa sadaya hambalan proyek, anu ngamungkinkeun para nasabah mangtaun aliran sharing anyar.

Media Control Room nawarkeun workplaces pikeun ngedit tur inserting olahtalatah tambahan ti mitra sponsoring nu bisa ditampilkeun leuwih sagala saluran sebaran. lokasi mungkin pikeun pangiriman eusi individualized bisa jadi wewengkon ngantosan, catering, VIP-lounges, info-titik atanapi stasiun commentary.

Sajaba datang boga aksés ka eusi selektif via hiji jaringan WiFi dilaksanakeun porsi nepi ka 20K logins simultaneous. Dahar sababaraha channel media online tur sosial Spartak Moscow urang ogé diatur ku Media Control Room.

Salila tata sarta palaksanaan lengkep multimedia infrastruktur, Broadcast Leyuran complied jeung enggon sahiji FIFA pikeun stadia Piala Dunya.

Dina periode konstruksi pondok stadion ieu diwangun salaku arena bal jeung siaran panganyarna na multimedia infrastruktur, sahingga maturan kemungkinan lengkep anyar pikeun pangalaman nganjang jeung bagi hasil aliran. Sajaba sagala siaran na multimedia téhnologi ieu rencanana sarta diwangun sasuai jeung peraturan FIFA. Siaran Leyuran ditawarkeun pangaweruh na dina watesan consultancy sarta palaksanaan siaran panganyarna na multimedia téhnologi. arena Otkrytije nawarkeun éta maksimum kalenturan, anu ngamungkinkeun para lokasi janten siap pikeun sakabéh kamajuan salajengna dina téhnologi acara olahraga.

Di dieu Anjeun baris manggihan informasi langkung lengkep ihwal unit bisnis Olahraga sarena multimedia infrastruktur: broadcast-solutions.de/projekte/english-spartak-moscow-arena/

Leyuran siaran mangrupa salah sahiji pangbadagna tur panggancangna tumuwuh integrators Sistim Éropa urang. Pikeun leuwih ti sapuluh taun ka parusahaan dumasar Jerman nangtung pikeun inovasi jeung rékayasa "Dijieun di Jerman" dina widang bisnis of OB-vans, SNGs na ENGs. Kalawan subsidiaries di Éropah, Asia jeung Leyuran Wétan Tengah Broadcast rencana, implements sarta nyadar proyék di wewengkon Satcom, dibereskeun Studio na MCR pamasangan, arena olahraga multimedia solusi ogé unit panjagaan mobile. A tekenan salajengna pausahaan téh konsultasi konsumén urang lamun datang ka workflow optimasi, trainings na consultancy produksi. Kalawan leuwih ti pagawé 100 sakuliah dunya sakumaha anu hardware bebas Sistim integrator Broadcast Leyuran nawarkeun nasabah na leyuran tukang ngaput-dijieun - ti perenah jeung palaksanaan. Anjeun tiasa manggihan informasi leuwih dina www.broadcast-solutions.de.

kontak:

Andreas Höflich
-Hubungan masyarakat-
Tel: + 49 (0) 6131- 236564
Mobil: + 49 (0) 173 - 8698083
E-Mail: [EMAIL PROTECTED]
www.broadcast-solutions.de

Siaran Leyuran GmbH
Alfred-Nobel-Str. 5
D-55411 Bingen am Rhein
Jérman


AlertMe
Alexis lee

Alexis lee

presiden at Lextek LLC
Alexis Lee geus aub jeung industri hiburan pikeun leuwih 12 years.She hirup tur breathes téhnologi sarta gairah ngeunaan parusahaan companies.Her mimiti-up, Lextek, LLC nyadiakeun software scheduling ka studio gambar gerak utama.
Alexis lee

tulisan panganyarna ku Alexis lee (tempo sadaya)