imah » wartos » Siaran Leyuran 'siaran Juara Days 2017 Juni 1st dina pergaulan jeung SVG Éropa

Siaran Leyuran 'siaran Juara Days 2017 Juni 1st dina pergaulan jeung SVG Éropa


AlertMe

nawar Logo

Pikeun edisi saterusna suksés Broadcast Juara Days acara serial na, sistem Jerman integrator Broadcast Leyuran GmbH bakal gabung gaya kalayan SVG Éropa nampilkeun nu inovasi panganyarna dina bisnis produksi TV hirup. Hiji poé acara deui lumangsung di markas parusahaan di Bingen, Jérman dina Juni 1, sarta baris ngandung hiji aréa paméran, diskusi panel, ceramah jeung sababaraha vans OB di handapeun konstruksi.

Salila kagiatan, datang bakal boga kasempetan pikeun ningali armada pangbadagna OB vans dina produksi di Éropa. Tetempoan impressive di aula pangwangunan markas Broadcast Leyuran bakal dibarengan ku hiji wewengkon paméran incorporating merek utama ti industri siaran, showcasing produk panganyarna maranéhanana jeung solusi.

Migawé Broadcast Leyuran na SVG Éropa babarengan bakal boga imah sababaraha diskusi panel na ceramah fokus dina inovasi teknis panganyarna na implikasi maranéhanana pikeun bisnis produksi TV hirup.

Jejer bisa kajawab ngawengku: nu outlook ayeuna keur téknologi anyar kawas setelan HDR / HFR, 12G, konektipitas jaringan sarta IP, sarta kumaha aranjeunna mangaruhan bisnis sahiji siaran; sarta model sebaran kumaha karek ngadeg ngaganti bisnis produksi hirup.

Program pinuh ku ceramah, panellists jeung jadwal waktos, kitu ogé rinci sadaya exhibitors, bakal ngumumkeun pas dina ramatloka Broadcast Juara Days di www.broadcast-innovation-days.com, Sanajan geus dimungkinkeun pikeun ngadaptar pikeun acara di situs ieu. Aksés ka Poé Juara Broadcast di Bingen bakal dibales ukur ku pendaptaran.

"The Broadcast Juara Days acara serial geus jadi bagian penting tina kalénder industri, nyadiakeun kasempetan invaluable mangtaun wawasan évolusi OB na disiarkeun puseur desain. Salaku UHD, IP na téknologi lianna Usher dina jaman anu luar biasa di robah, kami delighted bisa collaborating kalawan Broadcast Leyuran on acara salajengna taun Bingen, "nyebutkeun SVG Éropa Editor Daud Davies.

"Jeung kami Broadcast Juara Days, urang salawasna narékahan pikeun nginpokeun datang ngeunaan tren panganyarna dina bisnis siaran sareng masihan hiji impetus seger mun industri. Jumlah acara geus hosted jeung ditampa sacara maranéhanana dina proofs industri keur urang yen kami geus junun ngadegkeun hiji tanda yakin dina Kalénder kajadian siaran, "nambihan Stefan Breder, CEO di Broadcast Leyuran.

Inpo nu langkung lengkep ihwal Broadcast Leyuran bisa kapanggih dina www.broadcast-solutions.de.


AlertMe