imah » jobs » Konstruksi Dokumén Aficionado / Visual Artist / Project produser

Bubuka proyék: Konstruksi Dokumén Aficionado / Visual Artist / Project produser


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Harun B Adipati
location: Los Angeles CA US
Pinter dina AutoCAD 2019, Revit 2019, Google SketchUp, 3DS Max, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, sarta / atawa lianna modeling 3D software ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!