imah » wartos » #DontStoptheEducation: Sennheiser Ngumumkeun Virtual Roundtable dina Konperénsi Online sareng Pembelajaran Jauh

#DontStoptheEducation: Sennheiser Ngumumkeun Virtual Roundtable dina Konperénsi Online sareng Pembelajaran Jauh


AlertMe

Dina tanggepan kana resepsi anu saé positip kanggo na #DontStopTheEd pendidikan sérial konperénsi sareng acara latihan virtual pikeun professional AV, Sennheiser dinten ngumumkeun yén éta bakal janten tuan rumah méja konsultan dina tanggal 16 Juli pikeun ngabahas normal anu langkung anyar dina pendidikan tinggi sareng konperénsi. Salaku tambahan, perusahaan ogé ngumumkeun seminar online interaktif anu salajengna anu bakal ngajalajah pembelajaran tanpa touchless sareng hibrida, sareng mikropon TeamConnect Ceiling 2.

 

Ngahasilkeun Anyar Biasa: Téhnologi Ngalébatkeun Trén dina Konperénsi Online sareng Pembelajaran Jauh / Belajar Pembelajaran

Asia, 16 Juli, 11:00 UAE

Salila diskusi tabel tabel 90-menit langsung, panellis sareng host bakal nyandak caket-jerona dina 'normal anyar' pikeun ruang rapat perusahaan sareng paguron luhur sareng ngawalon sababaraha patarosan anu paling umum sareng pencét. dina kaayaan krisis koronavirus: Naha urang siap téknologi shift-pandémem pikeun nyababkeun norma panyebaran sosial anyar - sareng naon rupa ieu sapertos kanggo konperénsi sareng e-pangajaran? Kumaha cara urang terus kalibet sareng produktip sareng larangan perjalanan sareng jarak sosial dina tempat? Sareng naon solusi sareng ideu téknologi anyar anu badé ningali konsultan pikeun dirarancang sareng dilaksanakeun?

 

Host Sennheiser Kenan Phang bakal ngabagéakeun Gerald Stewart (Inhabit Group), Mradul Sharma (3C Design Networks), Ratnesh Javeri (Inovative Systems & Solutions) Robert Soo (Cogent Acoustics) sareng Stone Yao (Acoustics Design Institute). Pendaptaran tiasa dilakukeun ngalangkungan tautan: zum.us/webinar/register/WN_DwRDflXcTjCR-kidIUln7Q

 

Panellis tina Méja Bunder Asia: Gerald Stewart, Mradul Sharma, Ratnesh Javeri, Robert Soo sareng Batu Yao (ti kénca ka katuhu)

Pamilon Méja Béntaran Sennheiser

Seminar anu sanés

 

Pangajaran Hibrid sareng Audio Touchless

16 Juli 14:00 waktos UAE

Seminar online ieu ningali jalan kanggo panangkepan mikropon gratis sareng ceramah mikropon gratis sareng nunjukkeun metode pangiriman alternatif pikeun ngindarkeun pembagi alat di dunya kalayan Covid-19. Karya kerja anyar bakal digali anu ngamungkinkeun kolaborasi di kelas antara sababaraha lokasi kanggo maksimalkeun interaksi murid sareng instruksional dina aplikasi kelas terpusat. Ogé, seminar éta bakal nunjukkeun cara pikeun nerapkeun sora sora dina rohangan anu nganggo mikropon siling siling sareng téknologi dédéngéan telepon sélulér BYOD, pikeun ngatasi sababaraha tantangan tina jarak sosial sareng alat anu dibagikeun dina lingkungan kelas. Pendaptaran dibuka di zum.us/webinar/register/WN_zfBNAlc4RA6TZDppqbKUlQ.

 

TimConnect Ceiling 2 Demo Langsung

21 Juli, 28 Juli atanapi 4 Agustus, unggal seminar tabuh 07:30 atanapi 11:30 waktos UAE

Genep kasempetan pikeun ngadatangan demo langsung jero TeamConnect Ceiling 2! Mikropon siling Sennheiserer nganggo téknologi anu dipatenkeun, téknologi beamforming adaptif tiasa ngalaman hirup dina tempat rohangan rapat. Pendaptaran dibuka di zum.us/webinar/register/WN_70tMKWW1Th-LA007b_Chzw pikeun 07:30 slot sareng di zum.us/webinar/register/WN_AWMomK5ASjyqlw5-RcVwdQ pikeun 11:30 slot.

 

Langkung seminar liveAcademy live tiasa dipendakan di www.sennheiser.com/seminars. Partisipasi gratis biaya.


AlertMe