imah » Lahirna eusi » Dorna ngagumbirakeun pemirsa MotoGP sareng Viz Arena maya sareng grafik kanyataan anu ditambih

Dorna ngagumbirakeun pemirsa MotoGP sareng Viz Arena maya sareng grafik kanyataan anu ditambih


AlertMe

MotoGP ™, tontonan balap motor pangsaéna di bumi, nampilkeun pengendara terkenal di dunya sareng motor anu paling maju sareng téknologi paling gancang, nyaéta pamirsa tipi anu ngagumbirakeun langkung jauh kalayan motong grafik nganggo perangkat lunak Viz Arena ti Vizrt.

Viz Arena ningkatkeun sinyalna olahraga nalika siaran langsung kalayan grafik kanyataan virtual sareng augmented anu ditambihan dina stadion, handapeun pamaén di lapangan, atanapi dina kasus MotoGP, dina jalan lagu balap.

Dorna, wadah hak komérsial sareng TV eksklusif pikeun MotoGP sareng kajawaraan balap motor terkemuka sanés, mimiti ékspérimén sareng Viz Arena dina akhir usum 2019. Sanaos rencana peluncuran anu ditunda ku pandemi, MotoGP balik deui kana layar dina bulan Juli sareng Viz Arena dianggo ti mimiti dina siaran langsung.

"Fans kami hoyong pisan-waktos data nalika balapan anu ngabantosan carita na dilacak. Penting teuing sapertos balapan éta, ”saur Sergi Sendra, Diréktur Senior, Eusi Média, Jurusan Téknis sareng Produksi di Dorna. "Viz Arena ngabantosan kami pikeun nganteurkeun éta ku cara anu pikaresepeun sacara visual anu matak langkung gumbira pikeun pemirsa anu ningali."

"Perbaikan grafis maya tiasa diterapkeun ngalangkungan Viz Arena pikeun acara olahraga naon waé," saur Jonathan Roberts, kapala Global tina Vizrt olahraga. "Prosés kalibrasi sareng alur kerja grafis saderhana kalayan latihan minimal pikeun operator."

Viz Arena nganggo padamelan anu teu aya tandingan sareng mantap nyukcruk kaméra dumasar gambar sareng ngolah gambar pikeun nganteurkeun nilai ka klien. Téknologi ieu ngamungkinkeun nyukcruk kaméra sacara real-time, dumasar kana eupan pidéo hungkul sareng ngamungkinkeun pikeun nerapkeun grafik virtual tina studio. Tanpa kedah peryogi kepala pelacak mékanis, Viz Arena nganteurkeun hasilna anu ngahémat ngirit biaya sareng sumberdaya tapi, anu langkung penting, ngirangan stadion atanapi tapak tapak. Nilai nyebarkeun parangkat lunak murni sareng solusi dumasar gambar naék nalika pandemi anu lumangsung sabab ngamungkinkeun para nasabah ngahasilkeun kontén tina jarak jauh tanpa peryogi jalma atanapi pakakas dina situs.

Kanggo langkung seueur ngeunaan kumaha VizrtProduk cariosan visual anu ditetepkeun ku parangkat lunak ngahasilkeun pikagumbiraeun panempo pikeun MotoGP sareng Dorna, pencét Ieuh jeung Ieuh. Viz Arena ngawujudkeun janji 'langkung seueur carita, langkung saé dicarioskeun,' tujuanana Vizrt Grup.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!