imah » wartos » DPA ngabuktoskeun 4097 Mikrofon sareng Kit Wawancara Mikro Shotgun

DPA ngabuktoskeun 4097 Mikrofon sareng Kit Wawancara Mikro Shotgun


AlertMe

Solusi Anyar Masihan Wartawan janten Pilihan Miking Anu Ngadaptarkeun Protokol Wisata Sosial

Diayakeun, DENMARK, Bisa 27, 2020 - DPA Microphones ngenalkeun tambahan panganyarna kana lineup mikropon na, nyaéta 4097 CORE Micro Shotgun Mikropon. Nampilkeun kualitas sonik anu sami sareng Chorop Mikropon Choir supercardioid, 4097 CORE Micro Shotgun parantos dioptimalkeun nyandak pidato ti kajauhan. Diasupkeun ka perusahaan anu énggal 4097 Kit Wawancara CORE, mic tos dirancang pikeun dianggo kalayan boom anu hampang sareng anginjammer. Kit ieu hususna kapaké pikeun wartawan di dunya anu jarak jauh di dunya ieu ku anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngadangu wawancara tina dua méter (6.5 suku) jauh. Éta mangrupikeun colokan sareng maénkeun solusi anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngamimitian gancang sareng migunakeun alur kerja anu tos aya.

Kit na gaduh salah sahiji unggal D4099 sapatu Dold anyar 4097, anu ngalebetkeun hiji sisan inci inci; DPA MicroDot kabel; piring pamancar; kutub bojo teleskopik enteng, pikeun ngajamin protokol jarak sosial; sareng windjammer, pikeun nyayogikeun kaayaan anu cocog pikeun produksi luar. Nutup dina sambungan MicroDot, 4099 CORE Micro Shotgun tiasa ngagantelkeun langsung ka pamancar atanapi tiasa dianggo sareng XNUMX siri perusahaan dipasang, clamps sareng klip, kanggo gampang dipasang di mana waé. Mic ogé tiasa dianggo salaku solusi mic pepelakan pikeun pilem sareng produksi produksi TV.

"4097 CORE Micro Shotgun dirancang salaku solusi pikeun mantuan ngalengkepan kotak-kotak penyiar," saur René Mørch, manajer produk, DPA Microphones. “Sateuacan protokol jarak jauh sosial, wawancara khas dilebetkeun ka mics handheld standar atanapi mérkalier. 4097 CORE Micro Shotgun nyayogikeun sora profésional dina pakét hampang, anu pas pikeun kaperluan produksi ayeuna. Salaku tambahan, mung 330 gram (12 oz) tanpa pamancar, Kit Wawancara mangrupikeun solusi anu langkung hampang, langkung fleksibel tinimbang solusi mic boom tradisional, anu ngamungkinkeun para wartawan, juru gambar, sareng ahli sora sami pikeun nyandak sora ti mana waé. "

Mic ogé tiasa dianggo pikeun néwak sora-sora ti wartawan, anu biasana direngsekeun geuning wawancara. Nalika sora-sora warta sering dirékam di kamar atanapi kendaraan kalayan akustik anu henteu optimal, karakteristik arah mic ngamungkinkeun para dramatis ngirangan kasang tukang dibandingkeun sareng mikropon lavalier standar omnidirectional. Upami dianggo ditéang sareng Panganteuran Digital Digital D-Ringan, A 4097 CORE Micro Shotgun janten paket ngarékam jauh anu lengkep. Antarbeungeutna nyaéta preop mikropon dua saluran kualitas luhur sareng konverter A / D anu nawiskeun kamampuan dual, dual sareng stereo. Cocog sareng alat ios, komputer Mac atanapi PC, MMA-A nyayogikeun kristal audio anu jelas, sareng ti mana waé di dunya.

Sapertos sadaya solusi DPA, supercardioid 4097 CORE Micro Shotgun nawiskeun pola pikapik anu jauh arahna ogé low-bising, sareng DPA anu kawéntar tanggelkeun réspon frékuénsi sumbu-sumbu. Kalayan kapinteran pidato di luhur syarat pamekaran DPA, 4097 CORE Micro Shotgun gaduh 16 sensitip mV sareng sanggup nanganan SPL anu luhur. Hasilna, éta mangrupikeun salah sahiji mikrofon sora lokasi anu paling alami anu tiasa nyandak audio kristal-kristal tina posisi naon waé, sanajan pangguna nyarios nyaring atanapi ngagorowok.

Kalayan téknologi amplifier 'CORE by DPA', mikropon teu aya distorsi anu rendah sareng kisaran anu rame dinamis. Saperti sareng sadayana CORE ku mikropon DPA, 4097 CORE Micro Shotgun mangrupikeun IP58 kanggo panyalindungan ngalawan cai sareng lebu. Kekahanan ieu dihontal ku palapis nano-palapis nano-water tina panutup sareng perumahan, sealing hermetic tina amplifier sénsitip dina inti mic sareng dua emas saduran tina diafragma.

Yakin ku konektor MicroDot, salah sahiji adaptor DPA seueur tiasa dianggo pikeun aplikasi kabel atanapi nirkabel, ngajantenkeun 4097 CORE Micro Shotgun mangrupikeun solusi saé anu cocog. Mik ogé ngalebetkeun Gunung Gencatan anu terintegrasi sami sareng anu dipendakan dina DPA 4099 mics. Kalayan réspon anu linier, distorsi anu rendah sareng kisaran dinamis anu ageung, 4097 CORE Micro Shotgun disada saé dina lingkungan naon waé.

Ngeunaan MICROPHONES DPA:

DPA Microphones teh ngarah produsén Denmark Profesional Audio sahiji kualitas luhur solusi condenser mikropon pikeun aplikasi profésional. Tujuanana pamungkas DPA urang téh sok nyadiakeun nasabah na jeung mungkin solusi mikropon mutlak finest pikeun sakabéh pasar na, nu ngawengku sora hirup, instalasi, ngarekam, téater jeung siaran. Lamun datang ka prosés desain, DPA nyokot moal potong kompas. Atawa carana kompromi parusahaan on proses manufaktur na, nu geus rengse di pabrik DPA di Dénmark. Hasilna, produk DPA urang anu global muji pikeun kajelasan luar biasa maranéhanana sarta transparansi, spésifikasi unparalleled, reliabiliti pang luhur na, luhureun sakabeh, sora murni, uncolored na undistorted. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.dpamicrophones.com.


AlertMe