imah » wartos » DPA USA ngabagéakeun Matt Frazier salaku Manajer Penjualan Wétan Laut

DPA USA ngabagéakeun Matt Frazier salaku Manajer Penjualan Wétan Laut


AlertMe

LONGMONT, CO, Oktober 17, 2019 - DPA Microphones ngayakeun Matt Frazier salaku Manajer Penjualan Northwest Area. Ngalaporkeun ka Christopher Spahr, Wakil Présidén Penjualan sareng Pemasaran pikeun DPA USA, Frazier, anu ngagaduhan pangalaman taun ampir 15 dina penjualan produk sareng pangrojong, tanggung jawab pikeun penjualan di sapanjang wilayah beulah kalér Amérika Serikat.

"Kami bungah pisan upami Matt gabung ka tim kami di dieu di nagara-nagara," saur Spahr. "DPA parantos ningali kamekaran hébat dina sababaraha taun ka pengker sareng pangalaman jangka panjang Matt dina musik sareng industri audio pro bakal ngabantosan kami terus ngembangkeun pangakuan brand urang ka konsumén di belah kulon. Ieu kalebet kana daérah penting hususna sapertos Seattle, anu ngagaduhan budaya musik anu luar biasa. "

Musisi ku latihan, Frazier nyekel Bachelor of Arts in Music Teori ti Occidental College sareng Master of Music in Production and Compose ti California State University, Los Angeles. Pangalaman penjualan sareng dukungan pangahirna nyaéta salaku Diréktur Penjualan, APAC, pikeun Loud Technologies di Seattle. Aya, anjeunna tanggung jawab ngatur 30 pro audio sareng partnership distribusi ritel di nagara-nagara 20, ogé ngabantosan pamasaran, manajemén produk, administrasi penjualan sareng logistik pikeun hubungan nasabah. Sateuacan éta, Frazier ngayakeun posisi penjualan régional sareng senior pikeun karanjingan Téknologi sareng dilayanan salaku spesialis produk pikeun M-Audio.

"Abdi resep pisan pikeun ngahijikeun tukang sareng pangalaman kuring pikeun ngabantosan DPA Mikrofon teras ningkatkeun ayana di daérah ieu," saur Frazier. "Taun kuring pikeun latihan musik sareng pagelaran, ogé gairah pikeun sora, masihan kuring kasempetan anu saé pikeun ngartos kabutuhan basis customer DPA. Kuring ngarep pisan janten akrab sareng pangguna DPA anu ayeuna sareng kanggo ngembangkeun perusahaan langkung sapanjang Pasifik Northwest. "

Ngeunaan MICROPHONES DPA:

DPA Microphones teh ngarah produsén Denmark Profesional Audio sahiji kualitas luhur solusi condenser mikropon pikeun aplikasi profésional. Tujuanana pamungkas DPA urang téh sok nyadiakeun nasabah na jeung mungkin solusi mikropon mutlak finest pikeun sakabéh pasar na, nu ngawengku sora hirup, instalasi, ngarekam, téater jeung siaran. Lamun datang ka prosés desain, DPA nyokot moal potong kompas. Atawa carana kompromi parusahaan on proses manufaktur na, nu geus rengse di pabrik DPA di Dénmark. Hasilna, produk DPA urang anu global muji pikeun kajelasan luar biasa maranéhanana sarta transparansi, spésifikasi unparalleled, reliabiliti pang luhur na, luhureun sakabeh, sora murni, uncolored na undistorted. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.dpamicrophones.com.


AlertMe