imah » wartos » DPA's 6066 Subminiature Headset Mic Nominasi pikeun Award TEC bergengsi

DPA's 6066 Subminiature Headset Mic Nominasi pikeun Award TEC bergengsi


AlertMe

ALLEROED, NOVEMBER 5, 2019 - DPA Microphones' 6066 Headset Mikropon Henetet mangrupikeun nominasi kanggo 35th taunan NAMM Excellence Teknikal & Kreativitas (TEC) dina Microphones - Category Reinforcement Category. Produk anu dicalonkeun pikeun Award TEC parantos kéngingkeun dampak anu saé dina musik sareng musik modéren. Kalayan kapsul ukur di ukur tilu milimeter diaméterna, mikropon 6066 tiasa alit, tapi kuat dina hal kinerja - sahingga solusi ieu janten calon idéal pikeun TEC Award.

Nampilkeun CORE ku téknologi DPA, mic ngirangan distorsi, ningkatkeun kisaran dinamis sareng ningalikeun sajumlah frékuénsi 20Hz-20kHz sareng lantai undangan ngan ukur 24dB (A). 6066 ogé kauntungan tina sénsor ulang, ringan, salah-ukuran-sadayana headset anu ngalampirkeun kana ceuli pikeun kanyamanan maksimum sareng mékanisme spring anu nyayogikeun handapeun sirah / ceuli pikeun kaamanan tambahan. Éta malah nampi penghargaan desain Red Dot pikeun desain inovatif sareng ramah-pamaké.

"Kami nempatkeun waktos sareng énergi pikeun mendesain mikropon headset anu elegan sareng ngalaksanakeun sagala fitur anu dipikahoyong dina pakét alit," saur René Mørch, manajer produk, DPA Microphones. "Kapsul séri 6000 nyaéta pangleutikna anu urang kantos dirancang. Éta peryogi damel dina ujung-ujug anu sacara jéntré supados kéngingkeun sora anu kasohor tina kapsul lima milimeter 4066 kana kapsul tilu milimeter 6066. Tujuan di tukang mikrofon ieu mangrupikeun ngembangkeun solusi anu meh teu katingali, pikeun bohong pamirsa langsung sareng siaran, bari masihan sora anu jelas-jelas kristal. 6066 sacara wijaksana sareng pikaresepeun, sareng henteu kompromi kana kualitas sora. "

Kusabab peluncuranna, 6066 Subminiature Headset Microphone nampi ulasan anu pikaresepeun. Desain anu aman, ringan, teu biasa sareng nyaman, gandeng ku kualitas sora asli sareng pristine DPA anu kasohor, parantos nyababkeun penjualan signifikan di sakumna dunya sareng ka sababaraha rupa sektor pasar, kalebet siaran, téater sareng sada langsung.

"Salawasna pelesir pikeun diakui pikeun padamelan urang, tapi langkung seueur pikeun ngalenyepan yén kami ngajantenkeun padamelan para nasabah urang langkung gampang, ngamungkinkeun aranjeunna ngahontal hasil anu langkung saé," tambah Mørch. "Kami parantos nampi tanggapan anu hadé ti insinyur sora Samaun dina desain anu kualitasna alus sareng 6066. Di DPA, urang hoyong ngadangu tanggapan para nasabah - éta naon anu mendorong urang ngadamel solusi anu didamel khusus pikeun kaperluanana. Éta bener mangrupikeun mikropon anu saé sareng anu ngagaduhanna pikeun masihan TEC Award nyaéta penghargaan sapertos kitu. ”

Dipersembarkeun ku The NAMM Yayasan, The NAMM TEC Awards dipersembahkan unggal taun dina perayaan komunitas audio pro, ngakuan individu, perusahaan sareng inovasi téknis balik ngarékam sora ayeuna, pagelaran langsung, film, televisi sareng seueur deui. NAMM TEC Awards bakal diayakeun ditéang sareng The NAMM Show dinten Saptu, Januari 18, 2020 di Anaheim, California.

Ngeunaan MICROPHONES DPA:

DPA Microphones teh ngarah produsén Denmark Profesional Audio sahiji kualitas luhur solusi condenser mikropon pikeun aplikasi profésional. Tujuanana pamungkas DPA urang téh sok nyadiakeun nasabah na jeung mungkin solusi mikropon mutlak finest pikeun sakabéh pasar na, nu ngawengku sora hirup, instalasi, ngarekam, téater jeung siaran. Lamun datang ka prosés desain, DPA nyokot moal potong kompas. Atawa carana kompromi parusahaan on proses manufaktur na, nu geus rengse di pabrik DPA di Dénmark. Hasilna, produk DPA urang anu global muji pikeun kajelasan luar biasa maranéhanana sarta transparansi, spésifikasi unparalleled, reliabiliti pang luhur na, luhureun sakabeh, sora murni, uncolored na undistorted. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.dpamicrophones.com.


AlertMe