imah » diulas » Draco vario ultra HDMI 2.0 Ngabédakeun Distribusi pidéo anu Berkualitas

Draco vario ultra HDMI 2.0 Ngabédakeun Distribusi pidéo anu Berkualitas


AlertMe

 

Upami anjeun dina industri siaran, maka anjeun bakal terang tantangan pikeun nyiptakeun produksi ogé saluareun standar di luhur pembuatan kontén garis. Kreativitas dina industri siaran ngalibatkeun langkung ti ngan ukur jumlah eusi kualitas anu luhung nalika éta mangrupikeun hasil akhir tina presentasi anu paling penting. Sagala ahli siaran kalayan mérek sareng pemirsa peryogi sakumpulan alat anu saé, sareng IHSE nyaéta langkung senang pikeun minuhan kabutuhan éta.

 

Ngeunaan IHSE

 

 

Pikeun leuwih ti tilu satengah dekade, IHSE geus hasil salaku pamekar ngarah sareng produsén alat KVM maju dina paménta global. KVM nangtung pikeun téknologi Keyboard, Video, Mouse, sareng KVM ngamungkinkeun switch, lanjutan, sareng konversi tilu sinyal komputer primér sareng seueur sanés, sapertos DVI, HDMI, audio digital, atanapi USB. IHSE ngahususkeun kana pamekaran sareng manufaktur switch pikeun operasi sareng beralih antara komputer sareng konsol. Pausahaan ogé ngajadikeun penyambaran pikeun pangiriman sinyal visually rugi, sabab éta parantos lami ti tilu puluh taun katukang saprak éta diadegkeun.

IHSE urang garis produk ngagaduhan rupa-rupa alat anu luar biasa, khusus anu tina HDMI Pamaén KVM sapertos:

  • The Draco Vario IP CON R488 (Jauh aksés Gerbang aksés Workstation
  • The Draco Vario IP CPU L488 (Jauh Virtual Server Acces)
  • Seri Draco ultra DisplayPort 490/240
  • Prosesor Multiview Draco ultra MV42

Produk ieu, babarengan Draco vario ultra HDMI 2.0, aya naon anu ngadamel IHSE pilihan anu pas pikeun profesional siaran ningali pikeun ningkatkeun kualitas eusina sareng cara anu nyebarkeunana.

 

IHSE urang Draco vario ultra HDMI 2.0

 

 

IHSE urang Draco vario ultra HDMI 2.0 extender nyayogikeun siaran aksés nyata-waktos HDMI komputer tina tempat kerja anu jarak jauh, sareng éta kalebet monitor, keyboard, mouse, spiker sareng alat periferal sanés. Extender ieu dilengkepan ku Fraunhofer IIS Lici® codec terpadu anu ngamungkinkeun éta transmisi kualitas sampurna tina HDMI pidéo dugi ka 4096 x 2160 @ 60 Hz.

nu Draco vario ultra HDMI 2.0 extender ngamungkinkeun pikeun operasi CPU ti tempat kerja jarak jauh kaasup HDMI monitor, keyboard, sareng alat anu nunjukkeun sambungan serat duplex LC. Kalayan extender ieu, hiji pamaké tiasa mindahkeun video digital-pinuh kalayan dukungan tambahan tina resolusi 4K dugi ka 4096 x 2160 sareng 3840 x 2160 dina tingkat riil 60-Hz anu leres sareng jerona warna (24 bit, 4: 4: 4 atanapi 30 saeutik, 4: 2: 2).

Extender KVM unik ieu ogé ngadukung transmisi audio liwat HDMI antarbeungeut, ogé integrasi pilihan modul Draco vario tambihan tambahan pikeun input audio digital sareng output. Ieu kalebet sinyal data sapertos USB 2.0 sareng RS232. Pikeun aksés pidéo langsung di ruangan pangladén, Unit CPU ngalangkungan kaluaran lokal pikeun nyambungkeun monitor kontrol.

Sababaraha fitur na Draco vario ultra HDMI 2.0 extender di antarana:

  • Operasi CPU ti tempat kerja jauh sareng a HDMI 2.0 monitor sareng alat USB-HID
  • Pangiriman sinyal video lengkep-digital nepi ka 4K DCI (4096 x 2160) sareng UHD (3840 x 2160)
  • Cecek pidéo anyar anu henteu rugi (visually), henteu aya tetes rangka, 30 bit (Jero Jero) 4: 2: 2
  • Format audio PCM tiasa ditransfer via HDMI antarbeungeut (nepi ka 96 kHz)
  • Kaluaran lokal dina Unit CPU (Micro HDMI)
  • Input lokal dina Unit Unit (Mikro HDMI)
  • Pilihan: Kaleresan data link pikeun kasadiaan 24/7
  • Kasaluyuan sareng sistem operasi utama, sasis siri Draco vario, IHSE Draco tera KVM matrix beralih kalayan antar muka XV, sareng modul utama penyambung ékspérimén Draco vario ultra (siri 49x)

Kanggo inpo nu leuwih ngeunaan Draco vario ultra HDMI 2.0 ngalegaan, mangga buka www.ihse.com/draco-vario-ultra-HDMI-2-0 /.

 

Naon Anu Bisa IHSE Kanggo Penyiar

 

 

Pagawean ahli kréatip naon waé anu kedah ditonjol. Gaduh mérek unik tina eusi pasti bakal naekeun kasempetan kréatip pikeun ngahiang pemirsa tinangtu. Ngagaduhan alat anu pangsaéna henteu penting, tapi henteu ngaraos ogé ogé dilengkepan ku seueur IHSE urang HDMI Panyambung KVM pastina dilakukeun nalika ningkatkeun kualitas kontén penyiar. The Draco vario ultra HDMI 2.0 extender, ogé seueur produk sanés anu nyiptakeun inventaris perusahaan pikeun penyiar anu ngagaduhan pilihan pikeun nyebarkeun kontén pidéo na dina format kualitas anu langkung saé. Naha éta teh Draco Vario IP CPU L488, anu mangrupikeun solusi KVM virtual mimiti-anadi na ngamungkinkeun integrasi server maya kana sistem saklar fisik Draco tera KVM, atanapi sumber komputer multisite anu ngatur Draco Vario IP CON R488, penyiar bakal ngeusian produk-produk kualitas luhur ti IHSE.

Langkung ti leuwih tilu puluh taun, IHSE parantos ngembangkeun cara anu énggal sareng inovatif pikeun ngadukung produk distribusi generasi salajengna pikeun KVM sareng penyuluhan sinyal vidéo. Boh organisasi umum sareng swasta sapertos nyiarkeun, pasca produksi, pamaréntah sareng militér, médis, kendali lalu lintas udara, kauangan, sareng industri minyak & minyak bumi nyebarkeun téknologi perusahaan dina skala sadunya. Perusahaan nawiskeun garis lengkep pidéo sinyal komputer sareng komputer CPU pikeun distribusi sinyal nganggo kabel optik Cat-X atanapi Fiber. Isyé ogé nawiskeun garis konversi DVI pikeun format pidéo warisan, sareng anu kalebet unit CWDM Mux / Demux, pangulang OE, sareng sababaraha pilihan panyebaran jalur panyebaran anu ngabantosan ngadukung "distribusi jalur kritis" pidéo sareng aksés data.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal IHSE, kunjungan www.ihse.com/.

 


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)