imah » Lahirna eusi » Tilu belas Days of Studio Natal 2015? :)

Tilu belas Days of Studio Natal 2015? :)


AlertMe

poé 13 of studio natal

The Usum Natal nyimpen dulur dina modeu libur-surak! Malah kami techy-geeks tina siaran nu Lucu-Natal-3sarta realm pos-produksi! Ku kituna, dina ngajaga jeung tradisi libur (jeung tinimbang lalaki kabeh drummers pamadegan drumming na maids-a-diperah), Broadcast Darso Magazine nanya jalma dina loba saluran média sosial kami: "Lamun bisa meunangkeun kaulinan produksi tiis pikeun Christmas, naon anu eta jadi? "urang lajeng disusun daptar produk dulur hoyong gaduh, sareng ditanya Santa pikeun mantuan kami nampilkeun eta ... éta nu Tilu belas Days of Christmas (Hehehehe !?), sareng produk béda pikeun tiap dinten ... na hiji tambahan! Di dieu nyaeta daftar, dina teu urutan sabagean ... Simkuring miharep anjeun mikaresep dinya!

Dina kahiji Poé Natal, urang nampi hiji Quadrocopter - The Zenmuse X5 ieu fabulous! kaméra hawa ieu dijieun husus pikeun fotografi hawa sarta Sinématografi. Ieu bisa ngarekam 4K video nyetél ka 30 pigura per detik sarta bisa néwak gambar masih di 16MP. Ngadalikeun fokus, aperture, kasaimbangan bodas, speed jepret tur loba fungsi sejen jeung jauh nirkabel. Jeung aplikasi DJI GO, anjeun bakal boga hirup HD nempo kahadean tina DJI Lightbridge, sahingga anjeun ningali kahayang motret kaméra urang! Hiji-toél pokus otomatis (atawa fokus manual, upami hoyong), 360 pinuh ° kontrol kaméra kalawan kamampuhan pikeun unggah atawa livestream penerbangan anjeun ka YouTube - ALL dina sauntuyan mil! Unit tinangtu ieu dieusian ku fitur nu ngan kudu tingali dina website ... Oge, aya loba model béda milih ti, sadaya kalayan Bulan harga varying. Cek aranjeunna kaluar dina: www.quadrocopter.com/

Dina kadua Poé Natal, urang nampi iOgrapher - dinya ieu saéstuna mangrupa sertipikat kado keur Kit Pro na sangkan indit ka ramatloka pikeun ngatur pikeun goodies urang. Kahiji, urang kapaksa milih naha urang hayang VI agar keur iPhone, mini iPad, iPad 2 / 3 / 4, atawa iPad Air 2. Urang milih iPhone. Salajengna, urang dipilih lenses, milih nu Wide lénsa Angle; urang lajeng ditambahkeun hiji mikropon Ride Video Micro, a Manfrotto ML240 LED lampu, tapi diliwatan dina asesoris tambahan sadia (kayaning tripods). Kabéh nu ieu ditinggalkeun ieu ngadagoan Santa sarta reindeer na (aka UPS) pikeun nganteurkeun éta! Tempo kumaha urang tumaros dina: www.iographer.com/

Dina katilu Poé Natal, urang nampi MyCaseBuilder - a bisi busa-padded custom pikeun sababaraha alat produksi urang! Mun anjeun geus kungsi kapaksa pak na kapal atawa butuh sapanjang alus jeung mahal alat produksi ka sagala rupa pucuk atawa kaluar di sawah (kawas kami ngalakukeun, nalika urang traipse kaluar kana rupa nempokeun jeung konvensi, kawas NAB), anjeun terang instan teh nilai tina hiji hal mawa alus. Muhun, kasusna dina MyCaseBuilder henteu ngan alus - aranjeunna geus luhung! website maranéhanana mantuan Anjeun pikeun nyieun hal ngaropéa anjeun sorangan - eta malah boga témplat keur nu pas sampurna! Aranjeunna gaduh kasus kaméra, kasus éléktronika, kasus senjata api na leuwih! Aranjeunna tiasa waterproof, boga roda, bisa lockable, sarta dilakukeun dina sagala rupa cara - kawas niup-dijieun, beurat-tugas atawa malah ékonomi (sanajan lamun parabot Anjeun hartina salaku loba ka anjeun sakumaha ours teu ka urang, urang kukituna balik pikeun kasus premium!) nu aya di New Jersey, aranjeunna nampi hiji produks 2014 keur gaduh strategi anyar kandel! Pariksa garis sakabéh produk maranéhanana di: www.mycasebuilder.com/

Dina kaopat Poé Natal, urang nampi nincak'S DS1 Gimbal - sarta éta eta kaayaan seni! Pikeun maranéhanana anjeun anu geus pernah geus operator kaméra, a gimbal mangrupakeun rojongan pivoted anu ngamungkinkeun rotasi hiji obyék ngeunaan hiji sumbu tunggal ... dina basa sejen, eta nyepeng kaméra bari sahingga ka muterkeun dina fashion dikawasa pikeun shooting ajeg. Gimbals geus bener jadi Marvels téhnologis di na diri, sarta nincak'S henteu iwal! Lampu-beurat konstruksi awét ngamungkinkeun pikeun operasi gampang, geus dilengkepan 3 Axis Gyro Stabilized Brushless motor saimbang Kalolobaan Mirrorless Kaméra jeung jalan kalawan DSLR sarta kaméra nepi ka pon 3.7! Tempo produk ieu di: ikancorp.com/mobile/productdetail.php?id=1288

Dina kalima Poé Natal, urang nampi DSLR Autocue urang iPad Teleprompter - Muhun, sangkan geus boga sababaraha of teleprompters rupa maranéhanana, tapi kami hayang anjeun ningali hiji firsthand! Ngagunakeun iPad sorangan tinimbang monitor tradisional, Autocue urang 10 "ningkatna hardware, tiung & sagelas kabukti alat gunana anjeun kana teleprompter studio-usable instan, kalayan bantuan hiji diundeur aplikasi ti toko aplikasi! Autocue geus sabudeureun saprak 1955 sarta ngajaga-up jeung kaayaan kiwari téhnologi guna nawarkeun motong-ujung di nyababkeun! Ieu sabenerna endah nu bisa nyieun hiji presentasi ditanya kitu gancang sarta gampang! Tempo deui di: www.autocue.com/ipad-teleprompter atanapi versi DSLR di: www.autocue.com/us/shop/teleprompter/ssp-dslr-8inch

Dina kagenep Poé Natal, urang nampi Switcher Studio - ieu impresses kuring tiap sarta unggal waktu kuring ningali eta! Numutkeun website maranéhanana, "Switcher Studio mangrupakeun suite produksi mobile anu ngamungkinkeun Birokrat eusi ngagunakeun hiji iPhone atawa iPad salaku mixer video dibabawa". Endah !!! The Switcher Studio ngidinan Anjeun pikeun nyingkronkeun nepi ka alat 4 leuwih WiFi jeung switch antara sumber sacara real-time - kawas sacara harfiah ngabogaan sababaraha-kaméra studio diatur-up tapi maké iPhones (contona) tinimbang kaméra gede pisan! Fitur kawas gambar-di-gambar, aksés kaméra-roll na layar-babagi bener ngajadikeun eta sigana kawas anjeun di studio! Kantun ngarekam kaluaran video ka alat primér anjeun sarta ngalirkeun data video live mana kalayan hiji sambungan internét - éta anu mudah! Ieu jadi tiis nu kudu ningali eta dina peta di: switcherstudio.com/en/

Dina katujuh Poé Natal, urang nampi Sony'S Wartawan ransel - The Video Wartawan ransel mangrupa "kaasup-kabeh" solusi pakét éta sampurna pikeun duanana professional sarta budding wartawan video. kit teh asalna dilengkepan camcorder ci profésional, sistem mikropon nirkabel pinuh, headphone pro, Xperia tablet, tripod, LED kit lampu, trolley, sajaba kabel jeung asesoris - sagala parabot dipikabutuh pikeun motret kualitas luhur video, audio, cahaya komo teleprompting - eta malah asalna dibuntel dina ransel dirancang pikeun panangtayungan maksimum sarta neundeun gear anjeun! Nyokot-kaluar pakét Anjeun hoyongkeun di: pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-vjbackpack/cat-vjbackpackxdcam/

Dina kadalapan Poé Natal, urang nampi kana NewTek TalkShow - a alat nu urang geus migunakeun keur populér Wawancara Skype Video kami sarta kami LOVE IT, LOVE IT! TalkShow bobodoran-100 nyaéta sistem produksi video nelepon dijieun husus pikeun studio tipi na Productions acara live! Jeung NewTek kulawarga produk TriCaster, ngahijikeun sagalana diperlukeun kana Hayu urang nyanghareupan eta "tunggal, elegan, ongkos-éféktif jeung gampang-to-pamakéan sistem." - kualitas video na sora naon éta sadaya ngeunaan nalika anjeun streaming hirup (atawa ngarekam wawancara , sabab kami) jeung NewTek nyaeta sadaya ngeunaan kualitas pangalusna di video na sora. Ulah ngan nyandak kecap mah éta - ngajadwalkeun wawancara video tur tingal keur diri kumaha hébat tétéla - atanapi peruse produk diri dina: www.newtek.com/products/talkshow.html

Dina kasalapan Poé Natal, urang nampi VDESK RUSHWORKS '- ogé, éta teu persis leres ... anu ditampi eta mimiti na dimimitian maké éta katuhu jauh - kanyataanna, klip YouTube nyaéta sacara harfiah wawancara video pisan kahiji urang ti studio kantos ku VDESK! overlays gerak lengkep sareng kamampuhan pikeun nedunan transisi nu panggampangna tur épék méré pamungkas dina kadali kamera, sakabéh nu geus dilakonan ngaliwatan gabungan tina produser urang Interface (via nyered tur ngaleupas - panel kontrol sakabéh nu nembongan dina monitor anjeun diwangun ku saeutik "modul" tiap kalawan set sorangan fungsi) jeung sahiji joystick ka beroperasi PTZ (Pan / Dengdekkeun / ngadeukeutkeun) kaméra. Rushworks 'sorangan Rush Beesley nyokot kana gelombang udara sarta ngécéskeun produk VDESK na - lalajo jadi urang nyandak VDESK ngaliwatan paces sarta demonstrate naon a panganteur kontrol komprehensif eta sabenerna mangrupa! Rurusuhan bener ngajadikeun eta kasampak gampang; tapi éta hal - hal ngan henteu neuteup mudah - eta is gampang! Neuleuman sistem multi-faceted ieu di: www.rushworks.tv/vdesk.htm

Dina Poé kasapuluh tina Natal anu ditampi dina TBC SmartTrac v2.1 (kalawan controller anyar maranéhna, nu geus ditingkatkeun ergonomics jeung kamampuhna prasetél = v1.5 video méré Anjeun bubuka dasar kana sistem SmartTrac). The SmartTrac konsol delivers a ergonomic solusi konsol pinuh pikeun sagala tugas téhnologi-gumantung; eta showcases alat pungkur "Trac" - ". meja diuk-stand" turrets removable na inti sambungan kabel nu boga hiji pilihan jangkungna-adaptability pikeun sagala aplikasi nu perlu a "Tracs" ngawenangkeun keur positioning gigir limitless tina monitor krusial, contona. konsol TBC gaduh eta ilahar-kaluar lamun datang ka meja studio jati sampurna. Kuring Marvel di ours tiap sarta unggal waktu kuring ngagunakeun eta! Tempo éta ogé sakabéh garis produk maranéhanana custom dijieun parabot studio di: www.tbcconsoles.com/SmartTrac.aspx

Dina Sawala Poé Natal (AND keur gearhead audio di kuring), urang moal bisa ngabantu tapi ngobrol ngeunaan Genelec! Kuring geus digarap kalawan 8030A maranéhanana jeung runtuyan 8040A, tapi Kami ayeuna pisan museurkeun monitor Sam Studio maranéhanana. baranahan audio dina lingkungan acoustically nangtang nyaéta panggero pikeun téhnologi Smart Monitor Active (Sam ™). Kualitas baranahan sora anu biasana dumasar kana sababaraha faktor, nu pangpentingna nu rarancang kamar nu sabenerna. Genelec geus padamelan téhnologi proprietary -na pikeun ngimbangan naon deficiencies, curing paling wae kamar tina anomali akustik na. Pikeun leuwih lengkep ngeunaan Genelec, mangga buka: www.genelec.com/studio-monitors/sam-studio-monitors

Pariksa-kaluar teh video featuring Genelec jeung urang pisan sorangan Janet Kulon di 2015 IBC Tembongkeun dina Amsterdam:

Dina TWELFTH Poé Natal, anu item pangpentingna anu ditampi éta Autodesk'S pengumuman anyar sahiji modél langganan seuneu ... kanyataanna, Broadcast Darso Magazine éta publikasi mimiti megatkeun warta ieu! Urang ngarilis wawancara video AND a Q & A kalawan Autodesk'S Marc Hamaker isuk of pengumuman nu. Carita dieu: www.joomag.com/magazine/broadcast-beat-magazine-november-2015/0106114001441309216 on Page 16-17! Aya loba kaunggulan keur "Bade langganan!" Manggihan sagala aya uninga ngeunaan Autodesk Seuneu langganan dieu: www.autodesk.com/products/flame-family/buy/autodesk-flame-langganan

Dina katilu belas Poé Natal (... Sarta anjeun nyebutkeun, "Aya teu tilu belas poé Natal !? " - ieu jadi alus deui ngan sempet nyieun daftar!), Anu ditampi Blackmagic Desain'S Ursa Mini, a miniaturized Ursa lightweight dirancang dipaké dina film fitur, nempokeun tipi, commercials, Hindia, documentaries, video musik na leuwih! Na sensor gambar 4.6K Super 35 kalawan jepret global sarta 15 eureun tina rentang dinamis teh mini Super handheld paling lengkep 35mm kaméra pilem digital nu bisa Anjeun pake mana! Sagalana anjeun kudu diwangun katuhu dina - tina 5 inci foldout tilik super cerah kana dual atah jeung ProRes pangrékam, ieu terjal, lightweight sareng nyaman pucuk nepi ka 60 pigura per detik pitur panyambungna profésional kayaning 12G-SDI, hiji kualitas luhur microphones stereo sarta Pakem samping jeung tombol control dipasang dina rosette baku. Timburu? Tempo naon nuju kami gawé bareng jeung pariksa deui kaluar dina: www.blackmagicdesign.com/products/blackmagicursamini (Tingali di handap video, némbongkeun-off sababaraha asesoris Ursa!)

Ku kituna, éta deui! Tilu belas, hiji tiap keur belas poé Natal lajeng a bener tiis tambahan! Taya Lords-a-Leaping, teu Ladies Animated_Xmas-tangkal-animasi-Copygif.gif ~ c200Menari, sarta pasti moal swans-a-ngojay! Ku kituna, nempatkeun chestnuts anjeun kana eta seuneu kabuka sarta meunang aranjeunna a-roasting! Hayu urang dimimitian kasampak loba kawas Natal, sarta Santa geus meunang balik! Hiji hal, sanajan, Abdi hoyong exclaim, saméméh kuring balik outta tetempoan - a Merry Christmas ka anjeun sakabéh, sarta ka sadaya hiji wengi alus! Jeung hiji deui hal anu urang salawasna meunang-meunang - tetep maca Broadcast Darso Magazine tur apal tetep blogged-di! Ho - Ho - Ho!


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)