imah » jobs » Editor / Operator Kamera

Bubuka proyék: Operator Editor / Kaméra


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Tanpa wates Productions
location: Los Angeles CA US
Belajar Saatos Balukar. Nyalin pidio sareng fitur. Latar sareng pangalaman dina produksi pos….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)