imah » jobs » Editor / Operator Kamera

Bubuka proyék: Operator Editor / Kaméra


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Tanpa wates Productions
location: Los Angeles CA US
Belajar Saatos Balukar. Nyalin pidio sareng fitur. Latar sareng pangalaman dina produksi pos….

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)