imah » jobs » Pangropéa Photo - Jilid Fotografi (Sakola Pemuda & Olahraga Poé)

Bubuka Padamelan: Éditor Poto - Jilid Fotografi (Sakola Pemuda sareng Olahraga Olahraga)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Éditor Fotografi Jilid
location: Roseville CA US
Tanggung jawab utama Koordinator Produksi di antarana: MUKA NU MUKA VIDEO ATAWA FILM DIPANGGAL. *. Kaahlian komputer anu efektif kalebet Excel, Outlook,…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)