imah » jobs » avid Editor

Bubuka proyék: Redaksi avid


AlertMe

karanjingan jelema nu nyunting

pausahaan
Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
12 / 1 - 1 / 6
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
larapkeun ku
12 / 01 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kasempetan Freelance pikeun karanjingan Éditor anu gaduh kasadiaan Désémber 1st ngalangkungan Januari 6th, kalebet minggu liburan. Kedah gaduh pangalaman Network News éksténsif. Kedah terang Interplay.

Punten kirimkeun sareng neruskeun tautan kana reel Berita anjeun. Henteu aya telepon punten.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)